Så fick vi äntligen en vit jul

Vi fick en vit jul igår! Jag kan inte minnas senast jag hade en riktigt vit jul. Det till och med snöade! En otrolig idyll!

Vi började med att gå upp. Med två små barn i en stuga behövs inget alarm utan alla tassar upp vid sju-tiden. Sen äter vi frukost tillsammans. De senaste dagarna har jag bjudit på overnight oats till dem som velat ha det. Det är lätt en av mina bästa frukostar.

Klockan nio öppnar liftarna och reser man med familjen Svensson står man och hänger på låset. Här ser du min andra skidoutfit som består av en dunjacka i puffermodell från Norrsken (glöm inte bort min galna rabattkod på 50%) och svarta skidbyxor från asos curve. Dessa modeller går upp till storlek 58. Mellan klockan nio och halv elva kan en av mig och David åka skidor.

Men sen kan vi åka tillsammans får då är denna gulliga lilla människa på skidskola. Alltså! <3 <3 <3 Dessa truliga, busiga, nyfikna och modiga fyraåringar är så gulliga att man smäller av. Det är helt otroligt hur snabbt de lär sig att åka. Jag vill gärna ge Estrid en bra och hälsosam inställning till rörelse och aktivitet och därför känns det extra viktigt att visa henne att jag också åkt lite ibland. Imorgon ska vi åka tillsammans för första gången! För nu kan hon både åka, ploga, stanna och svänga! <3

Men på själva julafton åkte vi hem efter att skidskolan var klar.

Jag passade på att värma mig lite i värmestugan medan Estrid var på skidskola. Det är skoj att åka med killarna, men jag är inte lika vältränad som dem. Så ibland fick jag ta mig en lite vilopaus och slappna av i låren.

Här har ni en som står på skidor för första gången! Och som ett riktigt proffs!

Efter skidskolan åkte jag och Estrid tillbaka till stugan. Vi åt lunch och därefter duschade och bastade vi. Jag passade på att basta med både hårinpackning i lermask. Det är livet det!

Jag testade denna superhärliga mask, warming clay mask, från Kicks som vid applicering blir alldeles varm. Det tyckte jag om! Och resultatet blev toppen. Slät och mjuk hud och finnarna var avsevärt dämpade.

Sen tog jag på min julaftonsoutfit! HUR SKÖNT med underställ? Nu vill jag ju aldrig fira jul i riktiga kläder igen! Det här setet är från Everest på stadium, i storlek XL och sitter heeeelt perfekt! Byxorna finns här och tröjan här.

När Estrid tittade på tv:n och mamma vilade middag passade jag på att lägga lite sheetmasks under ögonen. Man får ju passa på när man är ledig att göra de här lyxiga hemmaspa-grejorna!

Budget och lyx! Precis så som jag gillar när hudvård är!

Sen samlades vi i våra underställ framför Kalle. Vi åt julbord och tomten kom. Barnen fick paket. De lekte med sina paket och sedan somnade dem glada, mätta, varma och trygga. Exakt den känslan man vill att ens barn ska känna efter ett julfirande. Vi vuxna spelade uno, TP och Alias innan vi vid kl 22 stupade i säng. Det är verkligen något med den friska fjälluften som verkligen gör en sådär skönt och härligt sömnig. Sen sov jag som ett litet barn och fridfull förvissan om att julrean skulle starta dagen efter.

Hoppas du hade en mysig och fin jul min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x