Vecka 40.

Tre ord är ledord för veckan. Träning. Fotboll. Kanelbulle. Någonstans däremellan ska jag hinna jobba, tvätta och städa också. Jag försöker verkligen prioritera min träning. Den kommer först och alla andra saker kommer innan eller efter. Likadant med Estrids fotboll. Sedan jag blev tränare är det inte bara hennes träningar jag är engagerad i. Det är matcher på helgerna och möten. Jag har inte riktigt kommit in i rollen ännu och på ett sätt är det nästan övermäktigt hur mycket det är. Men å andra sidan, jag fungerar som bäst när det är mycket att göra. Då får jag inte tillfälle att stanna upp och bli passiv.

Idag ska jag åka till posten och skicka alla paket och doftljus som ni beställt på sistone. Det ska filmas massa härliga outfits till min 30-dagars höstmode challenge och annat härligt. På onsdag är det kanelbullens dag och det är givetvis OBLIGATORISKT med hembakta kanelbullar då!

Jag har en härlig känsla i kroppen. Jag känner att all träning på sistone gjort mig lite piggare och sedan jag började äta magnesiumtabletter upplever jag att jag sover bättre. Det sociala har fått ta lite stryk de senaste veckorna då jag haft ett behov av att hämta energi och bara vara hemma. Men brukar det inte vara lite så? Sommaren är supersocial och hösten blir lite mer att man går i ide? Eller är det bara jag!?

Hoppas du får en fin vecka!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x