Läsarfråga: Skånes bästa loppisar

geijersgatan-18
En bloggläsare skrev följande fråga, och eftersom jag känner att jag inte är experten, behöver jag nu er. Jag tänker att i takt med att ni kommer in med tips så uppdaterar jag inlägget så skapar vi tillsammans det ultimata inlägget om Skånes bästa loppisar. Och till min fina bloggläsare vill jag säga att det låter alldeles underbart mysigt med ett fritidshus.

“Några tips på bra loppisar i Skåne? Behöver det mesta eftersom vi står i begrepp att köpa fritidshus.”

– Erikshjälpen, Cypressvägen 8 i Malmö.
– Suckarnas gång i Simrishamn. Varje lördag hela sommarhalvåret.
– Karossgården i Gladsax
– Vejby loppis i Vejbystrand
– Gröna ladan i löderup är super!
– Retrobutiken i borrby (inte direkt loppis men rolig affär)
– Butik gul i kölleröd
– Trollets loppis i Malmö och i Trelleborg.
– Bakluckeloppisarna precis vid södra infarten till Lund och den i kyrkheddinge.

Nu måste vi hjälpas åt att hjälpa Lena med det ultimata inlägget om Skånes bästa loppisar!

No Responses

  1. Sara skriver:

    Gröna ladan i löderup är super! Även retrobutiken i borrby (inte direkt loppis men rolig affär) 🙂 butik gul i kölleröd (har inte varit där men deras insta ser mycket najs ut).trollets loppis i Malmö och i Trelleborg. Och även bakluckeloppisarna precis vid södra infarten t Lund och den i kyrkheddinge 🙂 (o ja, jag älskar loppis;))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *