Läsarfråga: Skånes bästa loppisar

geijersgatan-18
En bloggläsare skrev följande fråga, och eftersom jag känner att jag inte är experten, behöver jag nu er. Jag tänker att i takt med att ni kommer in med tips så uppdaterar jag inlägget så skapar vi tillsammans det ultimata inlägget om Skånes bästa loppisar. Och till min fina bloggläsare vill jag säga att det låter alldeles underbart mysigt med ett fritidshus.

”Några tips på bra loppisar i Skåne? Behöver det mesta eftersom vi står i begrepp att köpa fritidshus.”

– Erikshjälpen, Cypressvägen 8 i Malmö.
– Suckarnas gång i Simrishamn. Varje lördag hela sommarhalvåret.
– Karossgården i Gladsax
– Vejby loppis i Vejbystrand
– Gröna ladan i löderup är super!
– Retrobutiken i borrby (inte direkt loppis men rolig affär)
– Butik gul i kölleröd
– Trollets loppis i Malmö och i Trelleborg.
– Bakluckeloppisarna precis vid södra infarten till Lund och den i kyrkheddinge.

Nu måste vi hjälpas åt att hjälpa Lena med det ultimata inlägget om Skånes bästa loppisar!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
6 år sedan

Gröna ladan i löderup är super! Även retrobutiken i borrby (inte direkt loppis men rolig affär) 🙂 butik gul i kölleröd (har inte varit där men deras insta ser mycket najs ut).trollets loppis i Malmö och i Trelleborg. Och även bakluckeloppisarna precis vid södra infarten t Lund och den i kyrkheddinge 🙂 (o ja, jag älskar loppis;))

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara
6 år sedan

åh vilka bra tips! tack! jag har nu uppdaterat inlägget med dina tips! <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x