Nu har jag testat retinolpeel från Neostrata.

retinolpeel neostrata-1
Jag var hos Cecilia på klinik Wiking häromdagen för att testa en retinolpeel från Neostrata. Nu snackar vi det tunga artilleriet. Det är en vätska som penslas på ansiktet och peelen ska förbättra hudens struktur, spänst, ger en jämnare hudton samt minimerar linjer och rynkor.  Den passar hud med ålderstecken, acne, ojämn hudton, pigment eller orenheter. Det känns ingenting när den penslas på mer än en skarp doft på grund av den alkohol som finns i vätskan. Därefter går man hem och låter peelen sitta kvar 3-12 timmar beroende på hud och tvättas sedan av där hemma.

Det är vanligt att man börjar fjälla. Jag såg fram emot att fjälla av ett helt ansikte och se ut som vore jag 8 år efteråt. Men jag har inte fjällat särskilt mycket alls. Cecilia sa att det är på grund av att jag redan är duktig med peeling och inte har så mycket döda hudceller. Nu ser jag att det finns lite torrhet runt näsan och över min problemområden med acne. Det är magiskt att se hur den här processen nu är igång i huden och pågår under 1-2 veckor.

Jag jobbar hemifrån denna fredag och njuter verkligen av det. Det är underbart att jobba i pyjamas och ha tillgång till sitt egna kaffe. Davids föräldraledighet är över och han är idag tillbaka på jobbet. Estrid är på förskolan. Ordningen är med andra ord helt återställd. Imorgon ska vi fira Jakob som har bjudit in på bowlingkalas och därefter hoppas jag på milt väder så att söndagen kan spenderas i trädgården. Vad är dina helgplaner?
retinolpeel neostrata-2

4 Responses

 1. Linda skriver:

  Hej där
  Mina planer för helgen är inte gjorda ännu, men jag hoppas att jag kan komma ut på en promenad imorgon en stund. Ikväll fick lill hjärtat hög feber så får se hur hon mår. Jag ska hämta ut paket med lite nya kläder till dottern imorgon med, men annars så är helgen ganska tom, denna helg känns jätte konstig och lång eftersom att jag hade sem igår och sen var ledig fredag till söndag. Men det är ju super skönt med lite långledigt bara så där.
  Ha en fin helg
  kram Linda

 2. Pia Widlund skriver:

  Fin bild på dig i trappan, du ser ut som den powerwoman du är. Helgplanerna blev träning och teater!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *