SUCCESS!

success-1
JAAAAAA!

A small step for the blogworld but a GIANT leap for me!
Jag har ju jobbat stenhårt för att få 200 likes på min FB-sida. Under några dagar har gjort världens race och raggat likes och jag nådde mitt mål. Med råge. As I write är vi uppe i 241 likes! Det kan kanske tyckas vara en liten grej men för mig är det så stort. För det var ett konkret mål jag satte upp för mig själv och nu har jag klarat det. Det är success för mig! Jag är så svindlande nära 250 likes nu så det får vara nästa mål att komma dit. Så om du inte gillat min sida för du HEMSKT gärna göra det. Du hittar min sida här. Och jag är bara ynka 9 likes från nästa mål!

Jag har utlovat en utlottning av något fint när jag kom upp till 200 likes så stay tuned! I helgen går jag en sväng på stan och försöker hitta något lyxigt och flärdfullt passande till er. Mina fina fina läsare, vänner och peppare. Ni är de bästa! <3

—————————————————————-

Nu till mina Skincitytips. Idag är typ årets BÄSTA dag för det är 40% på Peter Thomas Roth som är ett av mina absoluta favoritmärken. My god, hur ska jag enbart kunna rekommendera tre grejor!? Först och främst ÄLSKAR jag deras CC-kräm och kommer definitivt köpa den idag. Den är perfekt för stressiga morgnar, ger lagom täckning, fint glow och håller sig under dagen med lite puder ovanpå. När det kommer till exfolierande ansiktsmasker är det få som är så bra som pumpkin enzyme mask. En mask som gör huden silkeslen, alltså S-I-L-K-E-S len! Slutligen har jag hört otroligt mycket gott om denna ansiktsrengöring, 24 k gold clearing butter. Vem vill liksom inte tvätta sitt ansikte med guld!? Jag vet att jag vill! Men jag råder dig att spana in hela sortimentet för idag är det topp topp topp i julkalendern.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Caroline
Caroline
7 år sedan

Vad kul för dig! Nu har jag inte Facebook annars hade jag gjort det 😉
Ha en fin helg! Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
7 år sedan

varför har du inte FB? För tjatigt med alla statusuppdateringar? =)

Elin L
Elin L
7 år sedan

Tack Frida för du påminde mig om SkinCity, hann minsann lägga en order på ett par godbitar som kom i brevlådan igår =)

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Elin L
7 år sedan

åhhhh berätta vad du köpte!!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x