Längtar efter tillsammanstid

sova-1 sova-2 sova-3 sova-4 sova-5

Igår var det så varmt på ovanvåningen så jag och Estrid la oss i gästrummet. Jag kollade ikapp sändningar från Almedalen och hon somnade jämte mig. David kom hem efter kvällens golfrunda och la sig också i sängen. Sen sov hela familjen där. David jobbar sina sista dagar nu innan semestern. På måndag byter vi och jag jobbar en vecka. Men sen, sen får vi semester alla tre tillsammans samtidigt. Och vi längtar.

Vi längtar efter tillsammanstid.

Och även om jag i viss mån tyckt att semester ensam med en treåring har varit utmanande stundtals har det varit lika delar underbart. Vi har hittat på grejor, spelat spel, badat, varit på stranden, skapat minnen och haft väldigt mycket egentid bara vi. Igår var vi i Malmö för finlunch på Saluhallen med Martha. Världens bästa tjej som ni kommer se mer av i bloggen (om det inte visar sig att hon är kameraskygg. Men med det ansiktet hon har vore det typ ett brott). Idag ska vi in till Malmö igen och hälsa på hos min oma och opa. Jag älskar att åka dit. De två är galna i loppis och varje gång man är där kommer man hem med minst två kassar grejor. David fasar varje gång jag är där. Kommer jag inte hem med en massa nytt porslin så är det krukor, sticklingar och dukar. Vi ska luncha hemma hos dem och sedan åka till deras kolonistuga och titta på blommorna. Min oma vill visa sin blommande buske för Estrid. <3 Och Estrid tror att min mormor heter Omar och kallar henne för det. Världens roligaste.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x