Försenad halvårskontroll – hur går det med boklöftet?

halvårskontroll
I januari hoppade jag allt vad nyårslöften heter (blä för dem) men jag gav mig själv en njutningsfull utmaning. Hur har det då gått med min utmaning om att läsa 52 böcker på ett år? Vi tar en titt på listan som än så länge blivit 30 böcker! De som recenserats i bloggen blir länkade!

Okej, inte illa pinkat om jag får säga det själv. Men jag har 22 böcker kvar om jag ska nå mitt mål så jag får börja lägga på ett koll och absolut undvika tegelstenar till böcker! En mycket försenad halvårskontroll men som jag faktiskt känner mig mycket nöjd med!

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x