Matlagningsglädje

IMG_4808

I somras var jag på en typ invigning till det som ska bli Malmös saluhall. Jag och Estrid traskade dit och gud vilken pepp! När jag jobbade i Lund var det alltid så härligt att sluta jobbet lite tidigare på fredagar, och gå till saluhallen. strosa runt och köpa allt som såg gott ut. Ostar, bröd, charkisar, räkor, skaldjur, fina fiskfiléer och såklart härlig choklad. Och nu ska Malmö så småningom få vår egen saluhall. Vilken pepp!IMG_4811IMG_4822

Det dröjer såklart lite till innan det öppnar men var så säker på att jag kommer vara stammis deluxe. Det blir ju så mycket roligare att laga en fin måltid om man har gått och handplockat ingredienserna i en fräsch och mysig saluhall. Och jag ska gå dit med Estrid varje vecka och hon ska få välja en sak vi ska äta. En frukt kanske eller grönsak. Eller så vill hon testa en särskild fisk eller köttbit. Då ska vi köpa den och laga den ihop. Så att hon verkligen involveras i maten här hemma och förhoppningsvis blir lika matglada som sina föräldrar. IMG_4823

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x