Veckonytt #204

Jag har inte sovit många timmar i natt och ändå känner jag mig full av energi och glad inför den kommande veckan. Här kommer ett veckonytt att få dig att känna dig inspirerad och peppad du med. Först ut är dessa magiska dyrgripar från Sophie Bille Brahe. Om du inte spanat in hennes smycken så gör det NU!

Soft goat har lanserat en skidkollektion och det känns SÅ lyxigt. Jag är väldigt förtjust i denna tröja (adlink).

Dusch- och badolja från Dior. Jag har då ALDRIG sett något lyxigare i mitt liv!!! En dag ska vi ha ett badkar och då ska jag bara ha sådana här megalyxiga oljor. Åh, vilken dekadens!

I höst är pufferjackan så trendig. Och inget gör mig gladare för den är SÅ mysig! Den här från Lindex tycker jag väldigt mycket om. Snyggt att den är markerad i midjan också för det ger ju en så fin siluett.

Jag tycker att i dessa speciella tider som det faktiskt är så bör man gå all in på julen. Vissa kanske tänker att det inte är lönt. Julen kommer ändå inte bli som den brukar. Varför pynta? Men jag säger, tänk om tänk rätt! Det är exakt i tider som dessa man ska gå all in och verkligen ge sig själv det ultimata myset! Den här röda duken från Ellos (adlink) är magi tycker jag.

Femina har skrivit en jättefin artikel om varför den som julpyntar tidigt är lyckligare. Och jag håller verkligen med! Jag tror alltid på att ta ut lycka och skönhet i förskott. Njuta så länge det bara går.

Jag vill också tipsa om det här inlägget hos Femina om hur man får julblommorna att hålla längre!

MAAAAAAAGISK klänning #1 (adlink).

MAAAAAAAAGISK klänning #2 (adlink).

Jag blir alltid så glad när det lanseras nya sminkmärken i Sverige, eller i affärer jag brukar handla i. Kicks har fått in det hypade märket Morphe och jag är så taggad. Här är en underbar palett med neutrala färger. Jag är också intresserad av det här kitet med borstar och den här romantiska ögonskuggspaletten.

Ha en fin vecka min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x