Michael Kors Sloan Editor – come to mama!

michael kors-4
So this happened! En ny väska har hittat hem till mig. En sloan editor från Michael Kors (klick). Jag har haft några väldigt bra, men intensiva månader, och jag ville fira mig själv. Jag jobbar hårt, både på advokatbyrån, med jobben och med politiken.
michael kors-1
Det var med förväntansfulla klick jag la min beställning på en väska och en ny plånbok på den otroligt flärdfulla hemsidan Net-a-porter. Den ultimata go to sidan för lite hederlig lyx. Sen kom paketet till mig. En svart robust box med sidenband runt. *paus för återhämtning*
michael kors-2
Det finns något magiskt i att få lyfta på locket, vika undan silkespappret och mötas av boxar och dustbags. Uppackningen görs verkligen under andakt!
michael kors-3
Så här ser min väska ut. Orange, lite annorlunda och unik och med en perfekt storlek för de småsaker man alltid bär med sig. Mobil, plånbok, nycklar och snus! =)
michael kors-5
Jag köper hellre en dyr väska om året än en billig i månaden. Det finns ett otrolig mervärde i leveransen, förpackningen, kvalitén och känslan den för med sig. Jag minns än idag mitt första lyxköp. En nyckelhållare från Miu Miu. Den köpte jag för säkert 5-6 år sedan och jag använder den än. Nu börjar den bli rejält sliten men det är precis som det ska vara. Om man köper dyrt med bra kvalité ska det inte ligga undanstoppat i en garderob. Om det är för fint för att använda så ska man inte köpa från första början. För det är slöseri med pengar! Nej det ska användas tills det trillar itu. Då har man gjort ett bra köp.
michael kors-6
Jag kommer även visa plånboken, men det får bli lite längre fram!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
7 år sedan

Viken snygg väska du köpt, har tittat på den jag med, men köpte en annan Michael Kors väska istället.
Ha en fin dag här är det städ dag på schemat
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
7 år sedan

tack! jag är verkligen nöjd med min lilla vårpralin! =)

Caroline
Caroline
7 år sedan

Alltså så fin! 👏🏽 ❤️

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
7 år sedan

<3 <3 <3

Petra N
Petra N
7 år sedan

En väska i MÅNADEN?!? På riktigt? Herregud vad ska man med så många väskor till? 😀 Jag….ähum….köper ungefär en väska per årtionde…..host! 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Petra N
7 år sedan

Jag köper hellre färre, men bättre kvalitet. Men jag gillar vackra saker och en väska per årtioende är allt för strängt för mig! =)

Maria
Maria
7 år sedan

My god så snygg.
Det var du värd 👏

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Maria
7 år sedan

tack fina du!

Irene
7 år sedan

Men Frida, ack Frida – varför gjorde du detta?! Nu har jag suttit och googlat runt på väskor och har gripits av svårartat habegär. Jag trodde ju att jag hittat min ultimata (men väl dyra) väska, men nu vet jag att livet kommer att ta en annan inriktning och då blir den inte perfekt, så nu är jag på ny jakt. Den här sidan, här fanns ju en del får jag säga.

Din nya väska, den är en riktig vårpralin!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
7 år sedan

jag ber om ursäkt för att jag lurat in dig i den ljuvliga shoppingens värld hos Net-a-porter! =)
Ja, vårpralin var verkligen rätt ord! <3

Anette
Anette
7 år sedan

Åhhhh ❤❤❤❤❤

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

you know it! =)

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x