Veckonytt #239

Vet ni, jag bara gjorde det! Jag köpte den här otroligt vackra väskan från Boyy. Men jag köpte den inte ny utan jag köpte den begagnad på Vestaire collective. Jag har länge önskat mig en väska från Boyy och den jag köpte är i vackert ljusgrått läder. Jag längtar så tills jag får hem den. Här hittar du alla fina väskor hos Boyy.

När vi ändå pratar accessoarer så vill jag tipsa om den här artikeln med lista på vad som kommer vara de hetaste accessoarerna i höst.

Nu när restriktionerna börjar försvinna är det fler som kommer återvända till kontoret och tiden för hemmajobb är över för många. Varför inte unna dig ett riktigt snyggt datorfodral så att du får den där ny-starts-känslan som är så underbar att få med sig in i hösten.

Åh, här är min DRÖMFÅTÖLJ! Superspider i grått fårskinn. Galet magisk! Perfekt i biblioteket! Det är en riktigt dröm att ha denna hemma!

DÖÖÖÖÖR för detta soffbord! Det drömmigaste ever!

Tips på underbar skjorta till hösten!

Om du satsa på en enda klänning i höst så låt det bli den stickade klänningen! Så himla himla snyggt! Detta är ett budgetfynd! (adlink)

Urringningen på denna topp är min absoluta favorit! Älskar! Så kvinnligt, smickrande och vackert! (adlink)

Hello perfekta kavajen till i höst! (adlink).

Ett annat hett trendtips är en sån härlig fluffig och mysig tröja! Så så så trendigt i höst! Passa på att haffa den här! (adlink).

ha en grym vecka darling!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x