Gott nytt år!!!

Då var dagen kommen! Den, i min mening, finaste dagen på hela året. Jag är en sådan om ogillar att lämna saker till sista minuten, men kvar i mid finns den här rädslan från förr att man inte skulle bli inbjuden på något. Det finns också en oro att hamna på en fest där man inte trivs. Jag dricker inte alkohol och nyår kan bli en stökig fest. Därför har det blivit att jag trivs bäst med att fira nyår med bara min familj eller närmsta vänner. Genom att ta bort den här ”nu jädrar ska det bli en episk kväll”-känslan utan enbart fokusera på värmen och en lugn fin kväll har jag tagit bort den här hetsen.

Nu har jag utrymme på nyår att känna den där känslan som gjort att jag nu tycker det är bästa dagen på året. Jag får se tillbaka på det gångna året. Allt jag åstadkommit, vad får familj fått uppleva, Estrids utveckling och alla minnena. Jag landar alltid i en känsla att detta året var bättre än föregående, och att morgondagens år kommer bli ännu bättre.

Jag älskar nystartskänslan och att få lov att sammanfatta det som varit, planera det som komma skall. För en person som älskar att drömma och sätta upp mål är det här min slags julafton. Jag ser väldigt mycket fram emot detta år. 2020! Det låter så bra tycker jag. Jämnt och fint! Det kan bara bli bra!

Nu önskar jag dig en trevlig dag och kväll. Spendera den så som DU önskar. Strunta i alla borden och måsten. Om du vill somna klockan 21, gör det! Om du vill bli bubblig på champagne i en röjig bar, bli det! Om du vill fira nyår i mjukis med dina barn, gör det! Det finns inga rätt eller fel. Bara du följer ditt hjärta kommer det bli riktigt bra!

Vi hörs igen nästa år!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
4 år sedan

Klänningen är MAGISK

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Anette
4 år sedan

Visst är den underbar!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x