Vår julafton!

julafton-1
God morgon! Hade du en bra julafton? Vi hade en alldeles magisk julafton. Estrid och David ligger fortfarande där uppe och mornar sig och jag har smitit ner till köket. Idag ska jag storstäda huset innan vi promenerar hem till mina föräldrar för att fira juldagen med dem. Men först tänkte jag visa er vår julafton. Jag hade på mig min nya julklänning från Baum und Pferdgarten.
julafton-2
Vi packade in oss i bilen och styrde den mot svärisarna i Ängelholm.
julafton-3
Estrid hade tur. Dagen innan julafton la vi ut en tallrik med kakor och ett glas mjölk till tomten, och morötter till renarna. Och på morgonen när vi vaknade var det borta!! Tomten hade varit hos oss. Och som av en händelse låg det tre små paket i Estrids julstrumpa. Bland annat den här julklänningen.
julafton-4
David och svåger Kalle hjälpte till i köket och sen åt vi en lång och god jullunch. Barnen tyckte såklart att föräldrarna åt i tusen år och tiden gick SÅ långsamt.
julafton-5
Se men inte röra paketen, sa jag en triljon gånger. Tvek om någon endaste hörde vad jag sa. Här är Estrid med sin största idol i livet. Storkusinen Loella. De två är världens gulligaste ihop!
julafton-6
Julfin svårfamilj!
julafton-7
Min svärmor är en christmaslover av rang! Hon julpyntar otroligt vackert.
julafton-8
Mycket rött och mässing. Trivsamt!
julafton-9
Kommer tomten aaaaaaldrig?
julafton-10
Jojomen! Han kom och det fanns snälla barn i huset.
julafton-11
När tomtens stora säck var tom vinkade vi adjö till honom. Därefter gick vi vidare till paketen under granen. Estrid hade gjort julklappar till alla och vi fick så fint pyssel. Hon hade gjort en julkrans till mig och jag såklart grät när jag fick den. Världens finaste krans. Min dotter är så omtänksam och snäll. Hjärtat vill sprängas ur bröstet så stolt jag blir.
julafton-12
Loella fick väldigt drömmiga julklappar av tomten!
julafton-13
Jag kommer visa mina julklappar i ett annat inlägg. Jag blev icke besviken!
julafton-14
Estrids bästa julklapp var utan tvekan Ugglisdräkten! Som hon hade önskat sig den!
julafton-15
Ren och skär glädje! <3

Det var en jul för barnen och det betyder världen att se sitt barns lycka. Med en väldigt trött och glad treåring i bilen körde vi hem på kvällen. Det tog fyra röda sekunder innan hon somnade i bilen. Nu är det juldag som sagt. Det blir firande idag igen hos min familj. Detta år var både jag och syrran hos svärfamiljerna. Vi har synkat det så att vi är borta samma år och tillsammans samma år.

Men nu, storstäd, kaffe och en om jag hinner, en långpromenad innan vi ska iväg. Ha en skön juldag min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x