Söndagsspa: Ansiktsfavoriter

ansiktsfavoriter-1

Det är dags för söndagsspa och idag fokuserar vi på ansiktet. Här är tips på produkter som är FANTASTISKA och om jag köpt på mig sekunden något tog slut!

Vi börjar med
RENGÖRING
Clarins – extra comfort anti-pollution cleansing cream är en sagolik ansiktsrengöring. Massera in den på torr hy och tvätta sedan av det med en fuktad handduk. Den här produkten passar alla hudtyper men är framförallt toppen för den som, likt mig, har känslig hy. Jag vågar inte ens gissa hur många tuber jag använt upp genom åren.

DAGKRÄM
Nu är jag lite stygg och rekommenderar en produkt som jag tror ännu inte finns i Sverige. Men eftersom Bioderma börjat komma så smått så kanske sortimentet utökar om vi konsumenter bara ligger på lite. Bioderma hydrabio légere är en fuktgivande dagkräm riktad till den med normal till kombinerad hy och Bioderma hydrabio riche är samma produkt men riktad till den med torr till mycket torr hy. Dessa köpte jag vid min senaste Parisresa och det var med sorg i hjärtat jag insåg att jag använt upp den sista droppen. Återfuktar en känslig hy, prisvärd och all in all en fantastisk produkt.

NATTKRÄM
Skinplan Vitamin A & E night cream är en jättefin nattkräm. Vårdande kräm som innehåller sheasmör, avokadoolja och är vitaminrik. Den återställer fuktbalansen under natten och känns behaglig både att applicera och på morgonen är huden mjuk och smidig.

ANSIKTSMASK
Body shop – Aloe protective restoring mask är en holy grail product för mig. En räddare i nöden som jag är besatt av. Den hjälper till med ALLT! Torr hy, rodnader, solsveda, irriterad hud, uppblossar acne, ja allt! Det är en ansiktsmask och kan användas enligt instruktioner. Alltså att du applicerar den på rengjort ansikte och låter verka 10-15 minuter. Men vet ni vad jag gör? Jag applicerar den över hela ansiktet och låter den verka under natten. Jag vaknar upp med en lugnad, återfuktad hud med mycket mindre rodnad och alla torra partier är borta! Jag freaking love this product!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x