I love… – strawberries & milkshake bubble bath and shower gel (recension)

(Förlåt för den pluttiga bilden)
I love… – strawberries & milkshake bubble bath and shower gel

Här har du en budgettvål. Den är billig, du får en stor flaska, produkten är inte särskilt dryg och lukten är hiskeligt söt och syntetisk. Men trots detta är jag så himla glad i den. Doften är jordgubbig och flaskan så näpen. Den gjorde sig så fint på min badkarskant. Ibland är det härligt att lyxa till det med en riktigt dyr och härlig tvål, men ibland känner jag bara att ”nej, nu är jag verkligen inte sugen på att lägga pengar på något jag ändå bara duschar bort”. (men sen kommer stunder då jag känner att livet bara måste bli härligare om en flaska från chanel står och glimmar i badrummet).
För 500 ml betalar du ynka 69 kronor vilket måste anses vara good value for money som man säger.
Du kan köpa den bl. a här
Jag kanske chockar er nu men jag ger denna syntetiska bubbelgumstvål 4§ av 5 möjliga! Det blir ingen femma för inte ens jag älskade doften så mycket. Men ett otroligt bra budgetköp.
 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x