Lisa Eldridge visar den perfekta ansiktsmassagen

Idag ska vi på kalas. Älskade Jakob har ju fyllt 1 år och det ska firas på alla sätt! Jag har denna förmiddag haft världens härligaste stund i badrummet. Lång dusch, hårföning och ansiktsmassage. Jag följer den här videon av UNDERBARA Lisa Eldridge. Världens bästa makeupartist. Om man inte har tid eller råd att gå på ansiktsbehandling är den här videon ett gratistips på en fenomenal ansiktsmassage.

Jag kommer fota massor på kalaset så jag bloggar mer om kalaset imorgon!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x