En godbit som längtar efter utslagen syren.

Välkommen onsdag!

Utanför fönstret ligger dimman tät. Jag sitter i sovrummet och har precis spelat in veckans fredagsvideo. Så jag passar på att kika in här för att visa upp min nya vas. Den är randig, från Ellos och finns här (adlink). Jag LÄNGTAR efter att fylla den med lila bulliga klasar av syren. Det kommer bli helt otroligt vackert! Eller massa knallgula påskliljor!

Ute i trädgården börjar mina lökar sakta titta upp från jorden och jag ser så mycket fram emot att se dem stå i blom. Ibland frågar någon om det inte är stressigt med trädgård och jag tänker att det blir vad det gör det till. Om jag är utan ett projekt blir jag rastlös och passiv och därför är trädgård perfekt för mig. Jag kan alltid gå ut paj plocka lite ogräs. Samtidigt är jag ingen perfektionist och det är ok för mig att inte ha en trädgård som är perfekt. Jag tänker att det är learning by doing och att kraven är låga. För varje år blir jag lite bättre och får lite mer kunskap och det är jag nöjd med.

Det är så viktigt för mig att allt i livet är lustfyllt. Och om det blir för mycket krav så slutar det att vara lustfyllt. Good enough är min melodi!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x