Veckans wanties från Ellos

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Ofta frågar ni var jag köpt något men då händer det allt för ofta att det jag bär är gammalt eller slutsålt. Men efter noggrann genomgång av nyheterna hos Ellos har jag hittat en massa grejor som efterliknar det ni frågat om sistone.

  • Jag har fått flera frågor om myskläder som är en klar uppgradering från de gamla urtvättade t-shirtsen och långkalsongerna utan resår som lätt bli det vi kallar ”myskläder”. En rosa/vit randig pyjamas som ser så galet fin och härlig ut är mitt tips till dig som behöver öka ditt mysklädesgame.
  • För dig som gillade min blus från studio heijne men kände att den var för dyr finns här en vacker blus i samma färg, liknande look och till en billigare peng.
  • Min beiga filtjacka, en så kallad ”shacket”, frågar ni alltid om men tyvärr sålde den slut direkt. Nu har Ellos fått in den här ljuvliga rutiga saken som jag verkligen älskar! Garanterat något som kommer sälja ursnabbt.
  • Så fort jag bär zebramönstrade plagg ropar ni glatt i kör om att ni vill ha meeeeer zebra! Därför har jag nu hittat den här magiska klänningen i zebramönster till er.
  • I dessa jobba-hemma-tider har behovet av sköna kläder ökat markant. Ni frågar ofta om jag inte kan tipsa om dressade hemmakläder och jamenvisst kan jag det! Det här setet tycker jag är så chict och loungehärligt. Toppen finns här och byxorna här och ja, givetvis rekommenderar jag dig att köpa det som ett set. En miljon procent mer chict.
  • När jag bär min blus med Peter Pan-krage frågar ni också alltid efter var den är ifrån. Här har jag nu hittat ett riktigt fint alternativ.

Om du har frågor eller funderingar på var du kan hitta något särskilt slags plagg eller till någon särskild händelse så säg bara till. Jag älskar att fönstershoppa åt er.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x