Boktips: Främlingar av Adele Parks

adele parks främlingar-1
Igår hade jag storslagna planer. Jag skulle jobba för att sedan komma hem. Avlösa David och ge honom en break. Leka med Estrid och natta henne. Sen sätta mig vid datorn och blogga. Jag jobbade. Jag kom hem. Jag somnade. Jag skulle bara vila ögonen någon minut men vaknade inte förrän David väckte mig vid 20.00 tiden. Då var både lek och nattning avklarad och inte hade han fått någon avlösning.

Därför var det illavarslande tyst igår. Jag gör revansch idag och ger er ett boktips. Främlingar av Adele Parks är en chic lit perfekt för lata strand- och semesterdagar. Härlig, romantisk och annorlunda och med risk för att det kommer både en och två tårar. När sista sidan lagts åt vänster så är det här en sådan bok man måste trycka mot bröstet och andas ut ett djupt andetag. Jag tycker den var den perfekta sommarboken.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Maja
Maja
7 år sedan

Kul att läsa för nästa i högen är den boken för mig!!hönan som inte kunde flyga ett tips.storfavvo på bokhandeln nu, många kmr in o frågar efter hönanboken samtiden verkar gå varm i diverse läscirklar

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x