Torsdagsmorgon och en glimmande gran

torsdagmorgon-1
Det börjar dra ihop sig. Jag försöker göra saker lugnt och metodiskt för att inget ska bli stressigt och det ändå ska finnas tid över att ta det lugnt och återhämta krafter. Jag tror jag lämnar det här inlägget helt kort idag, för orden är inte riktigt med mig och längtan efter familjetid är stor.

Jag hoppas du får en fin dag! Nu ska jag ta tag i denna dagen och fortsätta städa, fixa och dona. Vi hörs! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
7 år sedan

Önskar dig en underbar Jul med nära och kära
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
7 år sedan

Åh en tack detsamma kära du!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x