Vi tar ett kvällsdopp för att hålla liv i sommaren

vi tar ett kvällsdopp -1
Igår efter förishämtning och kvällsmat åkte vi ner till stranden för att ta ett kvällsdopp. Livet är så enkelt ibland. Jag slängde bara på mig en enkel sommarklänning över baddräkten och sen åker man hem i bara sommarklänningen.
vi tar ett kvällsdopp -2
Jag har nya sandaler från Zara (här). Mina drömsandaler är dessa från Hermés och i väntan på dessa tycker jag att Zaras varianter var riktigt bra.
vi tar ett kvällsdopp -3
Estrid var inte badsugen alls utan ville bara sitta inburrad och mysa.
vi tar ett kvällsdopp -4
Det märks att föris dragit igång. Vi har en väldigt trött tös här hemma. Skönt att det är helg snart så hon kan få sova ut.
vi tar ett kvällsdopp -5
Nåja, så trött verkar hon inte vara. =)
vi tar ett kvällsdopp -6
Minns ni så mysigt det var att vara liten och ta på sig pappas stora tröja? <3
vi tar ett kvällsdopp -7
Sen kastade jag mig i havet. Känslan när det svala havet sköljer dagen från kroppen är helt enastående. Denna sommar har verkligen gjort mig avkopplad och gett mig tid att tänka. Det har varit som en microföräldraledighet på så sätt att jag i all denna avkoppling fyllts av lite halvt om halvt existentiella frågor. Mer om det i ett annat inlägg. Men det var skönt att skölja dagen från kroppen. Det var det verkligen. För att inte tala om hur vackert det är vid denna brygga. En vidsträckt strand på ena sidan och så klarblått hav som man ser sträcka sig ut över horisonten. Och där på andra sidan ser man Köpenhamn. Det är onekligen ett paradis jag bor i.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
5 år sedan

Åh så mysigt och skönt.Här har jag fortfarande semester och har även nästa vecka sen drar vardagen igång igen. Skulle jag få välja så skulle jag gärna ha semester lite till.
Idag bjuder vädret på regn och mulet och blåsigt men jag tycker det är rätt så skönt med lite svalare luft.
Önskar dig en fortsatt fin dag
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
5 år sedan

jag erkänner, jag har faktiskt lite höstlängtan nu!

S
S
5 år sedan

Åh ser så härligt och idylliskt ut 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  S
5 år sedan

här är faktiskt väldigt väldigt fint! =)

Elinor
5 år sedan

Så jäkla snygga skor! Ska ut och leta efter dessa raringar.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Elinor
5 år sedan

kolla annars på nätet. När jag köpte dem fanns de kvar i alla storlekar!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x