Veckonytt #54

veckonytt1
Good moooooooorning world! Jag ser ljuset i tunneln och början på julen. Typ så! Peppen är på topp och jag älskar att det är måndag. Ny dag, nya tag! Veckans veckonytt innehåller allt hallfall jag behöver! Mat, mode, inredning, tv, girlbosses och feel-goodpepp! Vi börjar med maten!

Foodjunkie har gjort det här receptet på banankakor och de ser SÅ goda ut! Perfekt att ha hemma för små hungriga magar. Och ja, stora med för den delen.
veckonytt2
Woop loop nu börjar snart på spåret och jag är PEPP! Livets bästa program. Här kan man se alla deltagare. Jag kommer heja på Denise Rudberg och Johar Bendjelloul (som dock inte tävlar i samma lag).
veckonytt3
Carin Wester har gjort en klädkollektion för Åhléns och sweet lord! Jag har typ sparat ner minst 20 grejor som jag bara MÅSTE ha! =) Och jag är särskilt förtjust i den gula accentfärg hon använder sig av.
veckonytt5
Mer på temat gästdesigner är H&M:s senaste samarbete och denna gång med Erdem. Här snackar vi festfiness och lyx! Spana bara in kollektionen! Jag önskar mig drömskt en av allt.
veckonytt6
Jag är inte svår på girlbossiga t-shirts och denna från Malene Birger är jag alldeles särskilt förtjust i. Klart man ska vara sin egen musa!
veckonytt7
Malin Gyllensvaan har gjort mönster till några av Åhléns inredningsprodukter. Jag verkligen älskar denna kudde. Malin gör de mest fantastiska illustrationer och att ha denna kudde hemma är faktiskt att ha ett konstverk hemma.
veckonytt8
Denna vas är höstperfektion!! Den finns även i grått för dig som inte är så mycket för färg. Mer diskret men precis lika snygg!
veckonytt9
Döm om min förvåning när detta lyxiga doftljus visade sig kosta endast 249 kr! Och den checkar av två av höstens största trender, sammet och vinrött!
veckonytt10
Nilo Amlashi har skrivit en fantastisk krönika på Metro om hur hon lärde sig älska sig själv, och vilka positiva effekter det hade i hennes liv. Väldigt fin och peppande att läsa.

Och nu till min senaste girlcrush, Sara Dahlström aka Fitnessfeministen! Hälsa & fitness chefsredaktör, instagrams största solstråle och en fantastisk förebild när det kommer till hälsa och kroppspositivism. Sara älskar att träna och är bl. a. styrkelyftare. Hon får ofta kommentarer om att hon inte är tjock vilket fått henne att reagera i detta inlägg. För vad människor gör när de  säger så till henne, är att försöka göra henne glad och de vill vara snälla. Men det innebär samtidigt att de gör ordet tjock till något fel och fult. Jag tycker det hon lyfter är väldigt intressant. För jag hade ju blivit jätteledsen om någon kallade mig tjock. Men det är ju på grund av alla de andra aspekter vi i vår tid lagt i ordet tjock. Lat, korkad, äcklig, dålig karaktär, slö osv. Och jag är inget av de epiteten. Läs nu inlägget, väldigt bra!

Processed with VSCO with a5 preset

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
åsa i åsele - naltabblovers på instagram
6 år sedan

Tack 🙂 Nu är jag uppdaterad för en ny måndag, den sista i oktober å som Du skriver nu är det snart jul igen…

Frida G Svensson
Frida G Svensson

visst är det härligt att peppa igång måndagen med massa inspiration!

Susanna
6 år sedan

Åh ble glad av at du løfter fram Sara Dahlstrom. Har fulgt henne på instagram tidligere og hun er et fantastisk forbilde for kvinner i alle aldre:)

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Susanna
6 år sedan

men jag vet! så grym! jag har precis snubblat över henne och är helt fast!

Bland kastruller och vinglas
6 år sedan

Kul du lyfter fram en stark tjej i många aspekter!!
Härliga inspirationsbilder…lyxljuset i sammet, var ju väldigt läckert. Kanske hamnar hemma hos mig
Kram Kajsa

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Bland kastruller och vinglas
6 år sedan

ja hon är verkligen så himla fierce! ja, lyxljuset måste hamna hemma hos dig!

Sara Borg
6 år sedan

Sara rocks! Hon är en så himla cool brutta.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara Borg
6 år sedan

jag vet! sjukt cool. Så glad att jag hittat henne.

Amanda
6 år sedan

Älskar dessa inläggen super roliga att läsa<3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Amanda
6 år sedan

tack fina du!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x