Veckonytt #80

veckonytt1
Solen lyser där ute och jag är hemma med Estrid. En liten ledig klämdag och som jag njuter! Jag har lovat Estrid att vi ska på utflykt, fika på stan och kanske köpa en vårjacka inne i stan. Hon är väldigt pepp. Men först ett veckonytt! Först ut är denna perfekta trenchcoat från Whyred! Love love love it. Jag känner verkligen att jag måste ha en trenchcoat i vår.
veckonytt2
Jag har äntligen hittat de perfekta knopparna till mitt garderobsprojekt och det blev dessa gröna marmorknoppar från Åhléns. Så drömmiga!
veckonytt3
Granits nyheter för uterummet skapar sådant habegär hos mig. Rotting, terrakottafärg, mycket textiler och såklart hängmatta. Jag är så pepp på att fixa mer i trädgården. Och jag är over the moon efter att min svärmor hittade 3 enorma syrénbuskar i vår trädgård OCH en pionbuske. Åh så dreaaaaaamy!
veckonytt4.1 veckonytt4
Edward Bloom säljer sin lägenhet och den är helt underbar! Väldigt långt ifrån hur mitt eget hem är inrett men visst blir man galet inspirerad!? Spana in alla bilderna för det är verkligen ett roligt, unikt och väldigt charmigt hem.
veckonytt6-1
Woop woop för Penny Parnevik som är stolt över sin kropp! <3 Egentligen är det såklart helt sjukt att dessa bilder på en helt vanlig kvinnokropp måste kommenteras från första början. Men i dessa tider av perfektion på nätet går det inte att komma ifrån att det sannerligen är en frisk fläkt när Penny är kroppspositiv och en gudinna!
veckonytt7
Denna solsäng för Jotex är perfektion! Jag MÅSTE ha den! Hela nya kollektionen är full av fina godbitar!
veckonytt8
Fin artikel om 4 tecken på att du verkligen behöver en mental paus. Jag tror att de varningssignaler artikeln nämner är väldigt viktiga att uppmärksamma innan man sliter ut sig totalt. Tänk på att good enough räcker och att livet inte måste levas i perfektion!
veckonytt9
Hanna Hellquist skriver om att hon verkligen vill bli smal. Inte för hälsans skull, inte för musklernas skull utan för att hon bara vill bli smal. Hon trivs inte i sin kropp och vill bli fri. Det är inte en helt oproblematisk text och jag var tudelad om jag skulle ta med den i veckans veckonytt, men jag väljer att göra det. Inte för att påtala att man måste banta för det VET du att jag inte tycker man måste. Men för att jag ändå tycker att det finns en viss krass sundhet i Hannas resonemang. Det är inte fel att ändra på sin kropp, det är bara fel om man gör det av fel anledning. Men som sagt, jag är tudelad så det vore intressant att höra din input kring hennes resonemang när du läst artikeln.
veckonytt10
Ebba dog i terroristdådet i Stockholm och hennes mamma har skrivit en otroligt drabbande text. Läs den!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och göra mig i ordning för klämdagsledighet med min tös. Vi hörs! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
6 år sedan

Jag tycker den är problematisk, hennes artikel. Hon skriver att hon vill bli smal, fine. Men att det är för att hon är oberörd av andras åsikter och förakt för fett det köper jag inte. Okej att man inte är bekväm i sin kropp och vill ändra den men hon är ju helt klart påverkad av andras syn på henne om hon vill ha en kropp som ingen kan kommentera, som smälter in. Jag hade helt klart fått en skev syn på mig själv om min pappa hela tiden har påpekat min vikt.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Petra
6 år sedan

Ja du har en mycket bra input här. Tack för att du tog dig tiden att kommentera din syn på detta. För det är faktiskt väldigt svårt att förhålla sig till människors personliga önskemål om den egna kroppen!

Pia Widlund
6 år sedan

Trevlig Valborg!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

Hoppas du hade en fin Valborg vännen!

ExklusivaMoi
6 år sedan

Blev mer nyfiken på jotex kollektion och jag blev riktigt sugen själv =D… mycket fint som jag vill ha i min balkong!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  ExklusivaMoi
6 år sedan

Men visst finns det SÅ mycket snyggt där!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x