Skönhetshysteri hos Electa i Helsingborg

electa helsingborg1
I torsdags var jag i Helsingborg för ett event hos Electa i kvinnornas och hudvårdens tecken. Allt jag älskar på en och samma plats! Till vänster ser du färgsprakande Christin, som bloggar på Midis, och det var hon som drog igång det här underbara eventet. Jag tycker så himla himla mycket om henne. Men det vet du ju. Bloggar ofta om hennes inlägg. Till höger är Karoline de la Concha! Alltså dör för henne! Har haft DEN girlcrushen på henne sedan jag besökte hennes butik i Råådalen första gången. Hon var först med att ta in Ganni till Sverige. Alltså hennes fashionlevel är beyond! Jag fangirlade deluxe och bara ”jag kan inte fatta att vi blir kompisar nu”.
electa helsingborg-2
Electa har en klinik i Malmö och en i Helsingborg. På eventet var Camilla från Exuviance som demade produkter. Inte mig emot, jag är besatt. Jag älskar att jag har förmånen att jobba med Exuviance även här i bloggen. Idag ska jag till kliniken i Höllviken och filma med min hudvårdsterapeut Sarah till min youtubekanal. Camilla demade de nya C-vitaminkapslarna som är livet i en kapsel. De är nu en självklar del i min hudvårdsrutin.
electa2
Hej hej här är jag! Rutig outfit och min nya go-to väska! Vi fick se när personalen på Electa demade en ansiktsbehandling från Carita. Från hennes handskar skickas elstötar in i huden. Måste testa!
electa helsingborg-4
Detta min vän, detta är himmelriket på jorden! Får man drömma om att få en av allt?
electa3
Eventet var fyllt av underbara kvinnor. Jag älskar att Christin omger sig med superba kvinnor. Och precis som sist hittade jag nya töser att girlcrusha på! Åsa, vars magiska retrohem var med i ”vem bor här” på SVT, var så himla fin och trevlig och en sådan tjej man känner att ”kan vi bli BFF nu!?!?!?!?”. Hennes insta är retro när det är som bäst! Sen träffade jag även en tjej jag känner genom en annan tjej. Jag har sett henne flimra förbi i mitt insta och FB flöde lite ibland. Alltid med de snyggaste kläderna! Yes Kajsa, I’m talking about you! Och hon har också haft sitt hem på tv på sistone, nämligen i husdrömmar. My god vilket hus!
electa helsingborg-9
Och såklart Olivia. Fina älskade Olivia, som skrattar åt alla mina skämt, inspirerar mig att bli en bättre kvinna och som jag tycker så otroligt mycket om. Hon var girlboss med rött läppstift och nytt chefsjobb runt hörnet. <3 <3 <3 Titta bara på henne. Ljuvlig! Efter prat, skratt, dryck och tilltugg körde jag hem till Skanör fylld av sådan glädje och tacksamhet. Kvinnor, vilken bra grej det är. Ja, goodiebag är också en bra grej! Vi fick massa underbara saker. Ska vi ta en titt? Ja, såklart att vi ska!
electa goodiebag-5
Exuviance bjöd generöst på en fullsize skinrise bionic tonic. Don’t mind if they do! Detta blir min fjärde burk. Jag älskar denna produkt. Sen fick vi reastorlekar på lite andra produkter vilket är perfekt! Nu tar jag med dessa när jag reser istället för att behöva släpa med mig de stora tuberna.
goodiebag
Från lyxmärket Carita fick vi en ansiktsmask (med den godaste doft jag någonsin känt), en kräm som heter Lagoon cream (njutning!) och en kroppskräm. Vi fick också en ljuvlig olja men tyvärr råkade jag tappa den i golvet så den gick i tusen bitar. 🙁 🙁 🙁
goodiebag2
Från Filorga fick jag Skin perfusion bright booster och från Murad fick vi serien peel, polish and plump (ja tack, ja tack, ja tack) och en peelingsheetmask som jag är SÅ nyfiken på.

Och det bästa av allt är att jag ska på event på hudvårdssalong på fredag igen. Livet just nu! <3 <3 <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
5 år sedan

[…] två ovanstående bilder från Frida, läs hennes inlägg här. Hon kan dessutom skönhet på en helt annan nivå än mig,  jag gillar mest när det funkar, […]

trackback
5 år sedan

[…] av rang och bloggade väldigt roligt och informativt om eventet. Du hittar hennes inlägg här. En av de roligaste grejerna var att få ta in butikens inredning. Electa har funnits sedan […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x