Jag har äntligen fått upp vår knopplist från Granit

knopplist från Granit-3
Äntligen har jag fått upp vår knopplist från Granit. Jag köpte den i början av sommaren men sen har det varit så mycket sol, bad och semester att den helt enkelt aldrig kom upp. Förrän igår. Då haltade jag upp på ovanvåningen med vattenpass och borrmaskin. Jag är mycket mycket nöjd. Nu ska jag hitta fina saker och detaljer att hänga på knopplisten. Än så länge får min kimono hänga där. Nu börjar det bli lite kallare och jag tycker det är skönt att svepa om mig kimonon innan jag tassar ner till köket.
knopplist från Granit-1
Nu är David iväg och köper frallor och vi ska äta långsam och härlig helgfrukost. Jag har en oöppnad Femina jag vill sätta tänderna i. Sen blir det storstädning av huset. Grymt tråkigt, men riktigt skönt när det är klart. Idag har vi faktiskt inga planer alls. Min ankel är fortfarande sisådär så jag tror att David och Estrid får åka iväg själva idag några timmar när hon ska rastas. Jag är mest halt och långsam just nu.

Jag måste även berätta lite om gårdagens tandläkarbesök. Estrid var rätt så orolig inför besöket. Vi försökte verkligen motivera och lätta upp situationen men hon var likväl ängslig. Vi tittade på en tecknad video på Youtube om en pojke som går till tandläkaren för första gången och berättade att hon skulle få välja vilken tidning hon ville när vi var klara. Men nej, hon var ängslig. Vi kom iväg till tandläkaren och hade sådan supertur i väntrummet. Där satt en kvinna som var pensionerad tandsköterska och som jobbat med barn hela livet. Så hon pratade med Estrid och gjorde henne mer modig. Sen gick vi in till tandsköterskan och tandläkaren. Gunnela och Anna, vilka kvinnor! De var så snälla och mysiga. Estrid satt i tandläkarstolen och gapade hela tiden. Hon sa inte ett pip och när hon fick veta att hon fått ALLA sina 20 tänder och att alla tänderna var starka och fina log hon brett upp till öronen. De berömde henne för att hon slutat med nappen och hon strålade av stolthet.

Och mitt hjärta gick bananas. Jag blev så extremt stolt över min flicka. Så modig och duktig. Jag blev såklart alldeles blödig och fick torka tårar i ögonvrån mest hela tiden. Sen fick hon plocka två saker ur tandsköterskans hemliga låda och nu suckar jag nervöst när hon studsar studsbollar över hela huset.
knopplist från Granit-2
Nu blir det frallor, gokaffe, städning och sedan en lång och skön söndag framför oss.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
5 år sedan

Vilken tjej, förstår att du är stolt. Trevlig söndag med både långfrukost och städ.

Malin
5 år sedan

Härligt att det gick bra hos tandläkaren! Ibland har man tur med vilka människor man får 😀

Sara
5 år sedan

Vad bra! 🙂

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x