Veckonytt #96

veckonytt1
Välkommen denna nya vecka! Först ut i mitt veckonytt är denna artikel om sånt man (förhoppningsvis) har lämnat kvar i 20-årsäldern. Jag tyckte om den här artikeln för den är verkligen spot on för mig. Jag älskar att åldras och trivs mer och mer för varje år som går. Det är som att jag får växa in i mig själv.
veckonytt2
Rihanna blir den första svarta kvinna att pryda omslaget av British Vogues septembernummer. Och vilket cover sen! Hon är helt magisk!
veckonytt3
Matilda har skrivit ett så himla bra och viktigt inlägg om hur man återhämtar sig från utmattning. Tack Matilda för detta ambitiösa inlägg!
veckonytt4
Elsa Billgren tipsar om tre bra serie. Bland annat POSE som är en av de bästa serierna jag någonsin sett! Älskar den! Tack vare hennes tips har jag nu hetskollar Killing Eve på sistone också!
veckonytt5
Kajsa, som jobbat som modeinköpare på Boozt, har gjort ett grymt inlägg med de bästa looasen från Köpenhamn fashionweek. Alltså <3 <3 <3 så mycket snyggt och coolt! Ge mig alla looks!
veckonytt6
Elina bloggar ett toppeninlägg med fina byxor och leggings till barn. Det är ju dags att fylla på höstgarderoben för våra små och jag suger i mig all barnklädesinspo jag hittar.
veckonytt7
Isabella Löwengrip! Vilket fenomen hon är! Just nu är det så roligt att följa hennes blogg. Hon är som en egen tv-serie att följa!

Ha nu en riktigt fin vecka min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Louise
5 år sedan

Rihanna är galet snygg! 😍

Pia Widlund
5 år sedan

Vilka inspirerande och fina bilder du lagt upp!!! Ha en fin dag!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x