Datenight med Pippin

Datenight med Pippin-1
Igår hade jag och David en himla fin datenight. Estrid blev passad hemma hos oss av mormor och morfar och jag och David kunde åka in till stan för några timmar på Malmö opera. Vi såg musikalen Pippin och jag måste dessvärre säga att denna gång rekommenderar jag inte besöket. Det var inte en musikal i min smak. Behållningen var de fantastiska scenkläderna av Camilla Thulin och Lindy Larsson var som vanligt den stora stjärnan. Men resten var sådär.

Jag njöt dock av att få klä upp mig lite, äta räkmacka i teaterfoajén i pausen och sitta ostört i timmar och bara hålla David i handen.

Idag fortsätter vi sjukstugan här hemma. Estrid har verkligen åkt på livets förkylning. Vi har, ta i trä, varit väldigt förskonade från sjukdom. Hon är nästan aldrig sjuk och det är inte många gånger vi behövt vabba. Men nu tog hon igen med råge. Familjen är nu nerbäddad i soffan med täcken och kuddar och så kollar vi på filmen Paddington. På bordet står en buffé av juice, nyponsoppa, varm mjölk med honung och föräldrarnas kaffemuggar. Jag ska passa på att riva av lite arbete nu tänkte jag. Jag har rätt mycket jobb att göra med mina kommande filmer. Klippen ska sammanställas och skickas till min producent. Jag måste förbereda inför veckans årsmöte med Liberala kvinnor, internationella kvinnodagen är coming up och jag har några debattartiklar att se över. Och en föreläsning att boka in. Och ett 3 års kalas att börja planera. En helt vanlig dag för mig med andra ord. =)

Jag hoppas du får en riktigt fin söndag min vän!
Datenight med Pippin-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
6 år sedan

Någon dag hoppas jag verkligen att jag får träffa dig live, du verkar så himla härlig.
Ha en fin kväll
Här kör vi sjukstuga med, men här är det på mamman själv åkt på en riktig
mans förkylning om man säger så he he
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

men gud ja! bara hojta till när du är i malmötrakten!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x