Drömmarnas år i allt jag gör

INLÄGG I SAMARBETE MED STOLBJERG
drömmarnas år-4
En viktig sak för mig för att nå mina mål är påminnelse. Jag kan ha en grym plan, för ett grymt mål och verkligen verkligen vilja nå dit. Men livet kommer emellan och så glömmer jag bort att jobba mot mitt mål. Jag behöver se mitt mål varje dag. Oavsett om det är en bild på garderobsdörren, en daglig påminnelse på telefonen eller en text. Tricket för mig är att det måste vara visuellt. Jag måste se det. Det var en självklarhet att min text skulle vara DRÖMMARNAS ÅR. Det är ju min ledstjärna i livet.
drömmarnas år-3
Som du redan vet är jag en sucker för produkter med monogram och personligt vald text. Därför blev jag så glad när Stolbjerg ville göra ett samarbete med mig. De har nämligen grymt snygga läderprouduker och du kan individualisera dem allihop. Jag visste direkt att jag ville ha en produkt som jag tittar på varje dag och som jag kan bära med mig. En nyckelring var precis vad jag behöver. Den är med mig varje dag och den är synlig varje varje dag när jag öppnar och låser bilen. Den kommer vara det första jag ser på morgonen när arbetsdagen börjar och det sista jag ser när arbetsdagen slutar. Bara jag skriver om detta blir jag motiverad, inspirerad och peppad.
drömmarnas år
Stolbjerg är ett danskt företag som gör så stilrena produkter av högkvalitativt läder. Du kan välja olika färg på lädret och sen är det bara upp till din fantasi vad du vill skriva och vilka tecken du vill ha. Majoriteten av deras produkter är handgjorda och i linje med företagets kärlek till ärliga naturliga material så som läder, trä och bomull. Jag tycker om att företaget strävar efter hållbarhet i hela sin produktionskedja.
drömmarnas år-1
Drömmarnas år är verkligen det bästa jag någonsin gjort. För egen del har det blivit en livsstil och genomsyrar allt jag gör. Det gör mig till en lyckligare människa, fylld av inspiration och eftertänksamhet, det ger mig ett innehållsrikt liv och det eliminerar all negativitet i mitt liv.

Du vet väl om att jag guidar dig genom drömmarnas år på min youtubekanal?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x