Veckonytt #216

Gos morgon mina vänner och god måndag!

Jag har gått upp kl 6 denna morgon för att hinna jobba undan lite innan Estrid vaknar. Idag ska jag iväg och hålla en kurs om sociala medier och instagram. Det känns så ärofyllt och roligt för jag har under dessa år samlat på mig så mycket information och lärdomar om instagram, algoritmen och hur man ska jobba med sitt konto. Innan jag åker iväg är det dock dags för ett veckonytt. Det är mitt bästa sätt att starta veckan.

Dessa jeans från Carin Wester/Åhléns tycker jag är ren perfektion! (adlink)

Den här rengöringen är ett måste för mig (adlink). Jag vågar inte ens gissa hur många tuber jag tagit mig igenom. Den jag har nu börjar ta slut så det är dags för att beställa en ny. Jag kan inte vara utan den!

Jag ser så mycket fram emot att ha extra mycket tid att göra saft, sylt, marmelad och gud vet vad av trädgårdens alla härligheter i sommar. Och jag VET att man kan göra sylt i precis vilken kastrull som helst MEN visst ser denna syltgryta i koppar helt MAGISK ut! OMG vad jag vill ha den!

Åhléns har fått in ett nytt märke som heter Hilke collection och WOW vad mycket fint! Denna vas är ju ren perfektion (adlink)! Åh, den hamnar direkt på önskelistan.

Om du ska satsa på en slags kofta i vår så låt det vara en tight, figursydd, ribbad kofta. Och gärna med matchande ribbade byxor! Trendalert! Denna från H&M tycker jag är helt fantastisk! (adlink)

Och denna tunika från H&M då!? (adlink). Wow, jag ser mig själv i sommar, strosa runt bland mina dahlior i denna tunika och en stor solhatt och det är P-E-R-F-E-K-T-I-O-N!

På temat strosa runt bland dahlior känner jag att en lång vit romantisk klänning är ett måste. Denna kommer från & other stories (adlink).

OMG jag har hittat drömmarnas bikini! (adlink)

(adlink)! Kan någon bara ge oss sommar, trädgårdsfester och tjejmiddagar!

Jag har längtat efter en mintgrön kappa och jag vet att ni är flera som också ville ha en, men att de inte fanns i era storlekar. Nu finns äntligen denna goding hos Ellos och går upp till storlek 52 (adlink). Magi!

Ha en härlig start på veckan min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x