Nya naglar hos Elin på StudioB

naglar studio b
Igår fick jag nya naglar hos Elin på Studio B på lunchen. Det är en underbar stund att få sitta ned, bli ompysslad och snickesnacka med fina Elin. Jag känner att jag äntligen hittat rätt nagelställe. innan har jag gått på lite olika men inte varit helt nöjd. Elin har tänkt på varje liten detalj. Som det här med redskapen hon använder. När jag har varit hos andra nagelställen har jag alltid tänkt att det är lite äckligt att de använder samma redskap på alla sina kunder utan någon rengöring emellan. Men hos Elin har varje kund en egen påse med sina egna redskap. Love that!
sb2
Elin har utarbetat en teknik som innebär att man får minsta möjliga ont när gellacket ska härdas i UV-maskinen. Tidigare tyckte jag att den biten var outhärdlig för det gjorde så sjukt ont. Här känns det knappt. Och den bästa biten är att hon inte använder en sådan där elektrisk fil som roterar runt och slipar nageln. Hon gör det för hand med en fil vilket är mycket mer behagligt än de där slipmaskinerna.
naglar hos studio b-4
Den bästa biten är i slutet när man får välja färg på lacket och när hon masserar händerna. Åh, vad jag älskar den biten!
sb
Jag har alltid bitit på mina naglar och alltid känt att mina naglar är så svaga. Även om jag målade med underlack, lack och överlack och gjorde alla rätt så chippade sig mitt lack inom några timmar. Det enda sättet för mig att ha riktigt snygga naglar är om jag har gelnaglar.
naglar hos studio b-7
Visst ser de naturliga ut? Inte alls sådär tjocka, extremt långa eller med onaturliga form. Bara supernaturliga, friska och starka. Fina naglar kan kanske låta som en petitess, men för mig gör det under för själen. Och allt som gör under för själen ska man fortsätta göra.
naglar hos studio b-8
För övrigt har jag sett uppdrag gransknings senaste avsnitt om metoo-rörelsen och det kommer ett inlägg om det inom kort.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
5 år sedan

Fina naglar som ser naturliga ut, det gillar jag. Och lite rött till fest då…!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
5 år sedan

Hon är så otroligt duktig! Och jag håller helt med dig, röda naglar är så himla snyggt!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x