Glossybox maj

Igår hämtade jag ut min Glossybox för maj och blev sååååå nöjd med innehållet. Neonigt rosa nagellack (which i love på brunbrända händer), underbart läppglans från Illamasqua (ett märke jag velat testa jättelänge), bodylotion som doftade ljuvligt, volymgivande hårpuder och det bästa en ansiktsserumkräm (vilket var precis vad jag behöver).
Nu är jag färdigtränad och ska göra största smoothien. Sen ska jag köra en riktigt provning och testa allt! Ska bli kul! Jag älskar ju allt som har med skönhet att göra.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
About me
11 år sedan

Den var sköööööön! =) När du har semster måste du hänga på!

Katja
Katja
11 år sedan

Hur var bodybalancen? Kram

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x