Ett hederligt tårtkalas

Igår firade vi vår underbar vän Katja med ett hederligt tårtkalas i Folkets Park. Med tårta, ballonger, kaffe, saft och massa hembakade kakor satt vi i en varm solig kväll. Vi sjöng, det öppnades paket och nya vänner och gamla träffades i en härlig röra. Och jag, ja jag höll låda som vanligt.

Jag sa till Katja att det känns som jag har letat efter henne i flera år. Just den vännen hon på kort tid har blivit känns det som att jag så länge velat ha! Jag hoppas detta är den första av hennes födelsedagar vi firar ihop.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x