Workwear

Om en vecka börjar jag mitt nya jobb som biträdande jurist på en advokatbyrå i Lund. I dagarna kommer jag gå igenom min garderob och rensa ut, stryka, matcha outfits, laga, vika och ordna riktigt fint. När jag tänker på vad för kläder jag kommer att vilja ha på mig som är lämpliga för mitt yrke kommer kungligt mode nära till hands. Inte galakläder då utan den typen av kläder våra prinsessor använder sig av på möten, besök och mindre uppklädda tillställningar. Här kommer några sagolika outfits.

Sofistikerat, stylish, chict och riktigt riktigt snyggt!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x