Påskledigheten

Oj, det var med sömniga ögon jag tryckte av alarmet i morse. Vilken underbar påskledighet. ALLT jag vill ha på en minisemester. Vänner, familj, god mat, en tur till vårt sommarhus i skärgården, kultur och tid för bara mig och David. Det var en välbehövlig ledighet och även startskottet för massa halvdagar och korta veckor den närmsta tiden framöver. Att arbetsveckan bara är fyra dagar gör något med en. Det känns som semesterlunk och man vet att bara snart är det ledigt igen. Ännu en helg med tid för härligheter. 

Jag ligger invirad i täcke och nedborrad på inte mindre än 12 kuddar (jag har aldrig varit en måttfull kvinna) och David kom precis in med en kopp te. Jag ska läsa bloggar och kolla på Mr Selfridge hela kvällen och bara slappna av. Påsklunket har kvar mig i sina klor och jag längtar sömnigt till helgen. Ni kommer få mängder med bilder från påskens alla händelser, men nu, nu är det dags för avslappning, mjuksbyxor och ett tänt doftljus som enda sällskap. Men ack, vilket härligt sällskap. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

Men gud detsamma! Följer slaviskt din blogg! Du är väl också en skånetös om jag inte missminner mig?

Frida Svensson
9 år sedan

Åh jag vet! Redan onsdag, lilllördag! Hoppas du får en solig vecka du med! Kram!

Desirée
9 år sedan

Åhh, vilken härlig blogg, blir rakt genom lycklig när jag tittar på dina bilder med outfits!
Lycka till i tävlingen hos "The Lodge"!!

baraetthem
9 år sedan

Så skönt med kortvecka! Och låter rätt bra att låta påsklunket sitta kvar lite till:)
hoppas du har en skön kväll!
Kram

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x