Rabarberdrömmar

Veckan efter semestern har verkligen gått i ett, vilket har märkts här i bloggen. Och jag är ledsen för det. Men jag är en stark förespråkare av att lyssna på kroppen. Skratta när den behöver, gråta när den behöver och vila när den behöver. Denna vecka har varit mycket om återställning. Det tar ju ett tag att komma tillbaka in i sina rutiner och jag ska erkänna att det gått bedrövligt. Har i princip försovit mig var morgon och fått äta frukost på jobb istället för hemma. Det gör att man hamnar lite ur gängorna.

Denna vecka har ändå varit mycket innehållsrik. Vi har träffat den lilla hunden som vi kanske ska ta över. Vi har tittat på ett hus som vi lägger bud på idag och jag har träffat en politisk sekreterare och bestämt för att bli politiskt aktiv. Idag är det fredag och min kollega med tjej kommer hem till oss för fotbollsmaraton. Pizza, öl, chips och tydligen episka matcher.

Jag har semester i frysen. Jag har tagit med rabarber från ön och rensat, skurit och fryst in. Nu kan det få smaka sommar långt in på hösten.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

ja jag hoppas såååå vi får huset.

Frida Svensson
9 år sedan

vilken härligt lång semester!

Villa Ell
9 år sedan

I perioder går det i ett sen kommer perioder då det händer nada!
Kul med budgivning, lycka till

Kram Sandra

Anonym
Anonym
9 år sedan

Mums
Kram
Sabine

Lindas plats
9 år sedan

Jag själv har nedräkning till min semester jobbar nu i helgen sen 4 dagar i nästa vecka sen så, då blir det sem i veckorna 4 ska bli skönt.
Gott med rabarber jag ska ta tag och göra något med våra vi har i trädgården.
Kul med att ni ska buda på ett hus, hoppas ni får det
kram Linda

Prinsessorna på Bellevue
9 år sedan

Semester i frysen låter härligt och även fast det tjorvar sig så har du ändå en massa spännande och roligt också. Inklämt i samma vecka!

Kram
Petronella

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x