En skräckfylld lördag

I lördags var det ju som bekant Halloween och vi var bjudna på fest och hade barnvakt och en kanonbra utklädnad. Gabbi och Anders bjöd in på en skräckfylld afton där utklädnad var obligatoriskt. Jag och David hade för första gången egentid som par när min snälla snälla mamma passade Estrid. Det var härligt att få vara bara vi igen. Men såklart var det också lite läskigt. Det var inte helt enkelt att släppa henne ur tankarna. Det finns ingen jag hellre skulle lämna Estrid hos än med min mamma men det fanns ändå den där oros känslan om hur det skulle gå. Om Estrid skulle vakna och vara läskig och ställa till med kaos. Men 23.30 tassade vi in genom dörren och det var så tyst så och min mamma sa att allt gått jättebra så då var det verkligen härligt. Vetskapen om att mamma kan passa henne fler gånger och att det för varje gång kommer bli tryggare och tryggare, men att utgångsläget redan är tryggt.

Men nu, över till festen. 
Alltså hur läskig är inte Anders på detta fotot? Han bara tittar ut och är sjukt zombieäcklig. Jag vågade typ inte titta på honom. 

 Detta är ”Anders”. Sara och hennes syster Emelie hade BÄSTA utklädnanden när de klädde ut sig till vårt kära värdpar Anders och Gabbi. Denna nya butchiga Sara var fantastisk. Och på kvällen kom ett klädbyte när ”Anders” bytte ut skjortan för sin favorit tischa, som Sara knyckte ur Anders garderob. Genialt! Alla gäster blev fotade utom den finaste av dem alla. Lite senare på kvällen kom Sofia och Andreas med sin lilla bebis Elias. 7 veckor gammal och pyttepluttig och iklädd en svart body med ett vit skelett på. *insert tusen hjärtögon emojis* Som jag älskade lilla Elias då. Och Sofia och Andreas som gick så all in på maskerad och till och med klädde ut lilla plutten. Han tog partyt med godan ro och sov mest. 

 Ostar, chips, godis och annat tilltugg var uppdukat och jag var nog en aning hungrig för plasthjärnan som låg uppdukat på ett fat fick mig direkt att tänka om det var något ätbart. Det var den inte kan jag rapportera.

 Gabbi var läskig clown och vid ett tillfälle gled hennes linser på sned och ja jävlar vad läskig hon var då. Då var det mindfuck på hög nivå. Men hur läskiga linser hon än hade så är hennes gravidmage så gullig att hela hon bara var en gullig clown. <3

 Stephies utklädnad var fantastisk. Hon var utklädd till Poison Ivy (som jag aldrig hört talas om och därför frågade om hon var utklädd till Fiona i Shrek). *Ridå* 

 ”Anders” och ”Gabbi” <3 <3 När dessa två öppnade dörren höll jag på att dö. Inga knipövningar i världen hade kunnat rädda mig om jag varit det minsta kissig ska ni veta! Höll på att kollapsa i dörröppningen.

 Poison Ivy är ju ihop med Wille som var Jokern och det var så bildlikt så det inte var klokt. Han hade lila rock och guldkäpp och hela baletten. Älskar denna bild! För det var verkligen ett instamoment. 

 Fi fan alltså! Och så bara smög han runt och dök upp lite här och lite där. Usch, vågar knappt titta på bilden ens!

 Saknar ni mig och David? Ja, vad var vi egentligen utklädda till? Joooo nämligen BJÖRNLIGAN!!! 

Det var denna Halloween och det var så fint att bara vi. Att promenera sakta hand i hand, ingen barnvakt, ingen att passa upp på, bara vi. Men så när vi gick där ensamma, hand i hand, sa jag till David att jag ändå saknade Estrid lite och att även om kvällen var fenomenalt längtade jag ändå så efter henne. Jag med sa han. Och då var det ännu mer fint att gå hem till vår lilla apunge som snusade gott. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x