En sömnig juldag

Vilken fin och mysig julafton det blev igår. Den var lugn, kravlös och fortsatte in på småtimmarna. Det är med andra ord ett mycket sömnigt preggo som slog upp sina ögon i morse. Men, jag väcktes av tungt fallande snö och ett alldeles vitt landskap och då blev jag ju bara så himla glad! Vi firade julafton hos mina föräldrar igår. Inledningvis var det bara vi fyra men senare på kvällen anslöt systern med sambo och sen var vi sex stycken. 

Idag har männen i vår familj varit iväg på den årliga vintertraditionen, vilket är att de vinterbadar. Varje år fryser jag in i märgen när de åker iväg men de bedyrar att det är så skönt så! Men det var nog fräckt att med ångande varm hud tassa ut på en snödränkt brygga och kunna blicka ut över ett snöigt Öresund!

Nu ska jag sjunka ned i soffan med min julklappsbok, redigera ett inlägg till er med ett annat boktips och i eftermiddag åker vi till morföräldrarna för lite julfika. Dagens stora knäckfråga blir hur länge jag står ut att vara vaken. Allt efter 20.00 är ju bara guld! =)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x