Fredagsvideo: Locka håret med plattång

Woop woop! Snart är det helg och hur vet vi det? Jo såklart för att det är dags för en ny fredagsvideo! Idag blir det beauty för hela slanten och vi lär oss att locka håret med plattång. Jag är en sån som drömmer om att bara vakna upp med perfekt hår. Tyvärr vaknar jag oftast med en ananastofs på huvudet, looking a hot mess. Som tur är finns det hopp och det stavas ”locka håret med plattång”. Det är SÅ enkelt, går SÅ snabbt och du ser ut som en million dollar baby efteråt! Blir det bara beauty? Nej, du känner mig. Jag kunde inte hålla mig utan var tvungen att ge mina two cents om svenska akademins DRAAAAMA!

Om du gillar mina videos får du inte glömma gilla, kommentera och prenumerera! Och tummen upp såklart!

—————————–

PRODUKTER VISADE:
1. Garnier argan richness leave-in-cream (*) – finns att köpa på din lokala vatmaruaffär.

2. Löwengrip pixie dust hairspray

(produkter med (*) har skickats i pressutskick)
—————————–

 

PRODUCENT:
Martinelle media AB
Andeas Martinelle
0730-422330

MUSIK/FILM
David Kummerfeldt
http://davidjphotography.se/

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

Ananastofs, hahaha. Trevlig helg!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

en klassiker! =)

Mirijam
6 år sedan

Jag blev uppriktigt förvånad över dessa two cents då krisen inom SA grundar sig i en långt allvarligare konflikt än ”ett bråk mellan Engdahl och Danius där man genom att ha på sig knytblus väljer den enas sida”. Under flera årtionden har SA mörkat anklagelser av både moralisk och brottslig karaktär, och när Danius började reda i den här härvan så blir det hon som får gå medan gubbarna sitter kvar och håller varandra om ryggen medan Engdahl kallar Jean-Claude Arnault som anklagas för grova sexuella trakasserier för ”en gentleman”. Inte alls svårt att ”välja sida” i den här soppan om du frågar mig.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Mirijam
6 år sedan

Sara Danius har ju känt till detta länge och först agerat efter att DN började blottlägga skandalen. Vi vet ju inte varför hon fick gå. Därför är det problematiskt tycker jag att ett samhälle tar på sig knytblus och tycker att man gör rätt. Vi vet ju inte vad som hänt. Sen är ju Horace en gris, och det sa jag även i filmen. Jag tycker det finns många olika aspekter av den här problematiken. Men Arnault är inte dömd för något och då ska folket akta sig för att döma ut någon.

Lotta
Lotta
6 år sedan

”Yes honey I did” – haha, Du är för skön Frida! Ska ta fram min plattång som ligger och dammar i en låda & försöka bli snygg trots 10 cm utväxt av slingor och med två småbarn i hälarna 🙂 Ha en fin helg!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lotta
6 år sedan

tack! jag har en förkärlek för att tro att jag är med i real housewives of Atlanta! =) Du är redan snygg! Lockigt hår gör bara livet roligare! <3 Kärlek till dig!

Bess
Bess
6 år sedan

Herlig video, Frida 😀 Som å være en venn på besøk i baderommet! Nå ble jeg inspirert til å lære meg teknikken 👍 Ha en fantastisk helg ☀️

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Bess
6 år sedan

Men åh vilken fantastisk kommentar! Tack! Det är precis så det ska kännas ju! Som två väninnor i badrummet som snackar skit och har det härligt. <3 Lova berätta hur det gick. Fick du in tekniken?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x