När regnet vräker ner

Regnet fullkomligen vräker ner men det gör mig precis ingenting. Hela denna dagen är tillägnad att läsa Oscar Wildes bok Dorin Gray (självklart på engelska) till torsdagens bokklubb. Med raggsockar, kaffe och filt är jag nedkrupen i soffan. Sanningen är väl den att jag är bra mycket mer en höst/vinter människa än sommar. Att kura inne i sitt hem är det jag trivs bäst med.

Att regnet sen får alla blommor i Pildamsparken att fullkomligen explodera i färg och form och visa sig i sin ståtliga prakt är ett stort plus. Alla dessa bilder är tagna i och runt Barnes trädgård i Pildamsparken. Mitt lilla smultronställe!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x