Som ett barn på julafton

Idag kompar jag ut lite övertid och jobbar halvdag. Jag ska promenera ner till Lunds station och ta mig ögonaböj till Sephora på Emporia. (Dör över att jag ännu inte varit där! VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG??!!)

Jag ska gå själv, möjligtvis i timmar, och swatcha, lukta, klämma, prova. Jag ska efter bästa förmåga försöka att inte ruinera mig. Men ni beautyjunkies där ute, ni vet  att detta är en pirrig, svettig och ytterst njutningsfull upplevelse.

Om jag inte överlever denna dag så har jag iallafall tagit livets sista andetag på jordens mest underbara plats. Nej, inte min killes famn utan på Sephoooora!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x