Kicks – Shower & Bath gel

Man ba hallå huuuuur kan man inte vilja köpa alla sorters tvålar när de är så god damn delicious!? När jag köpte lite av Kicks egna smink fick man provtuber på bl. a. deras duschtvålar. Den var ama-zhing! Lukten var sagolik, den löddrade kanon och priset är ju bara så bra. (69 kr). När det var dags för mig att köpa ny duschtvål velade, ska jag köpa en, tre eller alla? Det blev tre stycken. (Någon måtta får det väl vara på tvålobsession?). Jag köpte i dofterna pink punch, rhubarb & strawberry och clean laundry. Dofterna är så trogna till hur man vill att de ska dofta. Man kan verkligen lukta sig till nytvättade lakan och rabarberpaj. Förpackningarna är supercharmiga med den lilla rosetten och jag älskar att de har en pump. Det gör att jag även tänker använda en av dessa som handtvål vid handfatet.

All in all så är jag så glad över att Kicks gjorts dessa fantastiska tvålar till ett så fantastiskt bra pris!

Jag vill verkligen starkt rekommendera dessa!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x