Keep working the pumps

Jag är officiellt besatt av dessa blå pumps! Bar dem även idag. Jag kan inte nog understryka att denna klack är den ultimata klacken. Jag kan bära dessa pumps hela dagarna utan minsta ont i tårna. Idag blev det en klassisk outfit bestående av svarta kostymbyxor och en vit enkel blus. Men för att undvika att se ut som serveringspersonalen ville jag spice it up med pumpsen och ett rejält razzle-dazzle halsband!

PS: pumpsen finns i svart och beige också och jag funderar starkt på om jag inte borde investera i dem också! De är så klassiska and will never go out of style!

Blus – Åhléns, byxor – H&M, pumps – Bianco, jacka – vintage Escada

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
10 år sedan

jag älskar dem! och perfekt klackhöjd för att kunna ha dem hela dagen på jobb.

littlemissconsumer.com
10 år sedan

Alltså skorna, SKORNA, så otroligt snygga!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x