Med riktigt drömigt hår

lockar-1
Estrid har fått det drömigaste håret och jag är alldeles betagen. Mitt egna hår är rakt, spikrakt, och jag har lagt ner timmar och timmar på att locka och fixa. Jag hade till och med en permanent en gång! Men Estrid har fått fina lockar, inte bara vågigt hår, utan verkligen lockigt. Hon har ärvt det från sin pappa, han har också de vackraste lockar. Hon kommer säkert spendera ett helt liv med att önska att hennes hår är rakt, men då ska jag lägga ner avsevärd tid på att säga att hon har fel. Helt fel. Jag vet ju det. Jag har rakt hår och vill inget hellre än ha lockigt.

Idag börjar min första semesterdag och vi började morgonen med färska bullar och en stor kopp kaffe. Kaffedoften har spridit sig genom lägenheten och tv:n visar Gomorron Sverige. Jag tror vi kanske stannar i pyjamas mest hela dagen, läser böcker och sover middag ihop. Äter pannkakor till lunch och överraskar David med en god middag ikväll. Hans semester börjar på lördag men man kan ju alltid tjuvstarta.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Christin
8 år sedan

Så fint! Den nacken påminner mig om Algots som också är full av guldlockar, även dem efter hans far. Jag tar tusen fototon på hans bakhuvud varje dag i förundran. Älskar det!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christin
7 år sedan

Ja när man själv har spikrakt hår är det ju med kärleksfull avund man tittar på sitt barns lockar!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x