Vinn hudvårdslyx från Exuviance!

I SAMARBETE MED EXUVIANCE
vinn excuviance
Jag har fått den stora äran att välja mina favoritprodukter från Exuviance, och ge bort till en av er. Till ett värde av ca. 1700 kronor! Alltså milstolpe!? Vilken dröm! Som du vet är jag sedan länge tillbaka helt såld på Exuviance och när möjligheten öppnades att ge dig chansen att få prova, blev jag glad som en liten speleman! Exuviance är utan tvekan det enskilda märke som gjort störst skillnad på min hy. Jag blev av med min acne! Efter år och år med acne håller dessa produkter min hy i ett fantastiskt skick. Jag kan inte nog hylla detta märke. Här kommer tävlingsinstruktioner och ännu lite längre ner kommer alla detaljer om dessa gudomliga produkter.

För att vara med i denna give away ska du blott göra följande:

gilla min FB-sida
– Dela inlägget på Facebook
– Lämna en motivering här i detta inlägg om varför du ska vinna
(Tävling enbart för bosatta i Sverige)

Give awayen pågår till och med 31 juli kl 00.00 och the lucky one presenteras den 1 augusti.
excuviance give away-2 kopia
Du kan vinna följande produkter:

SKINRISE BIONIC TONIC PADS. Denna sagolika askungeprodukt har jag bloggat om här. 36 pads med viss peelande och mycket återfuktande effekt. En trippelcocktail av PHA-syror och marina extrakt som återfuktar och vårdar huden

INTENSIVE EYE TREATMENT MASK. Du får några stycken ögonmasker. Dessa ger maximal långtidsverkande fukt till den känsliga huden kring ögonen, där de första fina linjerna och rynkorna visar sig. Med PHA i kombination med vitaminerna A, C och E. PHA återfuktar på djupet och stimulerar cellförnyelsen, verkar spänstgivande samt reducerar märkbart fina linjer. Gurkextrakt verkar avsvällande och återfuktande. En riktigt askungeprodukt för trötta ögon.

TRIPLE MICRODERMABRASION FACE POLISH. Nu snackar vi exfoliering mina vänner! En trippelverkande exfolierande creme som stimulerar cellförnyelse, avlägsnar torra döda hudceller och ger ny lyster till huden. Om du vill ha glow är detta DEN produkten att använda!

EYE CONTOUR. Du använder väl ögonkräm???? Det är dags igår! Den här ögonkrämen är tjock, lyxig och alldeles alldeles underbar. Den unika kombinationen av högeffektiva ingredienser omfattar peptider som hjälper till att ersätta förlorat kollagen och ge fast hudstruktur. Krämen gör kråksparkar mindre framträdande och motverkar mörka ringar. Du fattar, denna produkt är the one!

Tänk på att du alltid köper Exuviance av auktoriserade återförsäljare.

Lycka till min fina vän!
excuviance

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

44 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika
Ulrika
6 år sedan

OMG klart att jag vill vinna!!!! HOPPAS!

Anette
Anette
6 år sedan

Gud så härligt! Eftersom jag börjar bli en rynkig tant kanske jag behöver lite Askunge glans.😘

Elin
6 år sedan

Så härligt!<3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Elin
6 år sedan

oklart om du är med och tävlar.

Madde
Madde
6 år sedan

Jag vill vinna för att se vad det här med hudvård är. Jag tvättar mig med tvål och vatten vilket håller mina inkrämade vänninor sömnlösa om natten.

Elin
Elin
6 år sedan

Jag vill vinna för att få chansen att testa detta omtalade märke. Jag är en skönhetsjunkie som testar mig igenom hudvårdsdjungeln för att hitta något som passar min hud. Än så länge har jag inte hittat det perfekta märket men vill gärna ta chansen och testa Excuviance <3

Caroline
Caroline
6 år sedan

Åh! Låter för bra för att vara sant! Kanske har min glåmiga, trötta och alldeles för plufsiga hud plötsligt en chans till recovery?! *fingers crossed*

Julia Svensson
6 år sedan

Åh så fina produkter!

Sandra Olsson
Sandra Olsson
6 år sedan

Ja kära du, vad ska jag säga… Jag vill gärna vinna eftersom det här kitet är allt min hud inte är. Terrible twos för den ensamma mamman gör inte under för ansiktet direkt. Hoppas på att vinna och försöka pigga upp huden lite!

Jeanette Karlsson Koplik
6 år sedan

Vad roligt med en tävling 🙂

Carro
6 år sedan

Vilken härlig tävling! 🙂

MALIN
6 år sedan

Vilken underbar tävling! Grym! Kram

Solbritt
Solbritt
6 år sedan

Vilka härliga vinster. Vill gärna vinna.

Lena
Lena
6 år sedan

Så klart vill jag vara med och tävla. Är en ”tant” på 55 plus som ännu inte hittat rätt i djungeln av alla produkter. Anti age låter precis som något dom skulle passa mig. Inte helt fel att komma tillbaka från semestern och presentera sig som nyanställd!!

Charlotte söderlund
6 år sedan

Behöver nog använda lite bättre produkter har problemhud men är kvar i gamla mönster och behöver hitta rätt produkt!

Anna
Anna
6 år sedan

Sicken härlig och generös tävling! Jag är så sugen på att vinna för precis som du har jag dragits med acne sedan 20 års ålder. I vissa perioder har det varit lite lugnare men det fortsätter komma tillbaka i omgångar och jag är så trött på det! Kram så länge!

Gunilla Egelstad
Gunilla Egelstad
6 år sedan

Jag har ett väldigt sommartrött hår.Efterlyser proffshjälp och ser att jag nu chansen får. Med detta finns det hopp för mina slitna lockar – lovar att underbaraste kitet gör att de åter igen rockar! Gillat och delat på fb.

Muffins
Muffins
6 år sedan

Snöat in på många märken, men aldrig provat Excuviance… Vilket är väldigt konstigt eftersom jag lider av samma plitor på armarna som du o haft acne till o från hela mitt liv känns det som. Så jag är EXTREMT förväntansfull över att få gå loss på detta fantastiska pris och hoppas så klart att jag vinner!!

Astrid E
6 år sedan

Jag jobbar nätter och efter en katastrofalt värdelös semester med kyla, regn och blåst ser jag tröttare ut än innan sommaren.
Produkterna i den här vinsten vore ett lyft både för humöret och huden!
Astrid Elowsson heter jag på FB – Gillat såklart!

Katja Ruud
Katja Ruud
6 år sedan

Det här kitet vill jag såå gärma vinna av två anledningar – 1) det är den enda ögonkrämen som faktiskt ger resultat men som är väl dyr trots prioriteringar och 2) det är det märket som har blivit rekommenderat att kanske kunna hjälpa mina milier som uppkom i höstas. Om någon har något bra tips mot dessa förba….de prickar som uppkommer utan anledning tar jag jättegärna emot dessa tips i utbote mot eventuell vinst. Men först siktar jag på vinst givetvis 🙂 kul tävling och bra blogg!

Amanda Nyman
Amanda Nyman
6 år sedan

Gillat och delat på fb: Manda Nyman
Åh detta skulle behövas här hemma! För bara någon månad sen så förändrades huden helt och hållet.Den blev torr och finnig, känns som jag är i puberteten igen, vid 21 års ålder! Hoppas detta kan hjälpa!

Caroline Torbjörnsen wahlberg
Caroline Torbjörnsen wahlberg
6 år sedan

För att jag letat sedan behovet började finnas av att rengöra huden och hålla den fin. Här inte hittat DEN produkten jag sökt med ljus och lykta! Hoppas verkligen på denna och att den verkligen visar mig att drömmen kan bli sann!

Linda S
Linda S
6 år sedan

Åhhh jag vill vinna
Vill min hösthy finna
😃😃😃😃

Ullis Andersson
Ullis Andersson
6 år sedan

Med två små energiska och nyfikna barn känns hudvårdsrutinen numera som ett nödvändigt ont snarare än en avkopplande lyx. Jag har provat mig igenom flera märken som antingen inte håller vad de lovar, eller så är det krångliga procedurer som varken tid eller tålamod räcker till. Att få prova dina favoriter från Excuviance hade ju såklart varit drömmen, och förhoppningsvis gett lika fint resultat 😉

Marcus Bach
Marcus Bach
6 år sedan

Detta vill jag vinna till min syster ❤️
Vi bor över 100 mil ifrån varandra, men är det något så är hon här på några timmar. Hon är fantastisk! Hon får mig att skratta tills jag får ont i magen av allt skratt men hon är också den som kan irritera mig mest i hela världen. Jag älskar henne ändå! Hon förtjänar dessa lyxiga produkter.

Jag har delat på Facebook 🙂

Gunilla.M.B
Gunilla.M.B
6 år sedan

Detta vill jag vinna – verkar helt perfekt , klart att använda på huden – direkt !! Har gillat och delat – givetvis , för jag hoppas ju fortfarande på detta oumbärliga pris !

Maja Andersson
Maja Andersson
6 år sedan

Jag älskar hudvårdsprodukter och ju lyxigare desto bättre 😀 <3 <3

Katja
Katja
6 år sedan

Hej, förstår inte riktigt varför mitt deltagande i tävligen från i förrgår fortfarande väntar moderation? Jag beklgar om jag råkat göra något fel? tack igen för trevlig blogg. mvh Katja

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Katja
6 år sedan

haha take it easy girlfriend, jag har semester och är inte lika mycket på datorn. Men din kommentar är godkänd nu och du är med i tävlingen! <3

Paola
Paola
6 år sedan

Ja, alltså Exuviance … Det finns nog inga bättre produkter. Har bara haft turen att få låna av min väninna när vi var på semester, och då bestämde jag mig för att jag bara skulle köpa det märket hädanefter. Men så insåg jag vad de kostar, och de passar dessvärre inte min budget. Men vinna dem, det gör jag mer än gärna! Jag har aldrig varit med om hudvård som verkligen känns vårdande på djupet och är så väldoftande, BRA och dryga produkter samtidigt. För mig som har känslig och torr hy är det extra kul att kunna använda något som är parfymerat men som ändå är bra, som inte torkar ut och som tillför den fukt jag så väl behöver. Gissa hur hårt jag håller mina tummar nu!

Följer dig på fb som Paola Allegrini.

Anna Berglund
Anna Berglund
6 år sedan

Jag är gärna med. Har haft små provförpackningwr med exuviance tidigare o det var outstanding. Tyvärr är hudvård till mig själv inget jag prioriterar rent ekonomiskt sedan min man helt oväntat lämnade mig o jag står här,ensam med två barn. Hade varit grymt att få vinna o verkligen få unna mig själv något lyxigt.

Carina Axdorff
Carina Axdorff
6 år sedan

Har hört så mycket bra om detta märke men bara provat fotcremen som tyvärr inte verkar finnas kvar längre. Och den var verkligen bra så jag är nyfiken på övriga produkter. Semestern närmar sig sitt slut och en tävlingsvinst skulle göra livet lite roligare! ☀️

Anne Adolfsson
Anne Adolfsson
6 år sedan

Jag vill ge ansiktet lite extra fräschör och samtidigt testa om Exuviance är något att satsa med.

Camilla Sandmark
Camilla Sandmark
6 år sedan

Har sett det här märket massor av gånger men har faktiskt aldrig provat det. Nu efter din beskrivning av produkterna så känner jag att det är ju bara ett måste! Allt det där behöver min hud! Fullkomligt skriker efter det om man bara orkar lyssna. Det skulle ju såklart vara toppen att få vinna dessa oumbärliga krämer m.m så att det inte går hål i plånboken med detsamma nu när lönen kommer efter semestern så jag håller tummarna allt vad jag orkar!

Paula
Paula
6 år sedan

Jag vill vinna för jag behöver unna mig lyx till min hud, som allt för länge har fått leva sida vid sida med aco.

Meline Hjort
Meline Hjort
6 år sedan

Oj vilken fantastisk tävling! Ser att du fått många härliga bidrag så chansen att just jag vinner är kanske inte så stor men känner ändå att jag måste testa.

För drygt ett år sedan fick jag presentkort på en ansiktsbehandling och salongen dit jag gick använde just Exuviance. När jag skulle gå därifrån blev jag ”halvt påtvingad” att köpa med mig produkter, jag är himla dålig på att säga nej och med handen på hjärtat fick jag väldigt ångest av att lägga 1500-2000 (minns inte riktigt) på skönhetsprodukter. Jag använde produkter och var nöjd men kände absolut inte att jag hade råd att fortsätta konsumera detta märket så jag gick tillbaka till mina gamla rutiner, dvs att jag köper lite produkter från olika billigare märken när någon produkt tar slut.

Just nu är min hy total kaos och jag tror det är en kombination av att huden är stressad och för att jag mixar så mycket olika produkter. Jag har väl på sistone insett att använda massa olika märken med olika innehåll helt enkelt inte fungerar för min hy för nu är det precis som den gett upp helt. Jag har fullt med utslag och det är verkligen inte kul mitt i sommaren när man helst av allt vill gå osminkad, men jag måste verkligen använde foundation för jag skäms så över min hy.

Jag tänkte häromdagen att jag skulle köpa ett test-kit från Exuviance och se om den hjälper. OM produkterna hjälper mig ska jag faktiskt unna mig att köpa alla produkter i fullsize. Jag är så otroligt dålig på att lägga pengar på mig själv men just nu mår jag inte bra av hur min hy ser ut.

När jag såg din tävling tänkte jag att jag måste vara med för jag vill så gärna använda detta märket. Tror inte jag har testat produkterna ovan men hade gärna gjort det och sedan köpt på min hela kitet och hoppats att det hjälper mig.

Hade verkligen blivit så glad om jag vann!
(Jag har delat på fb men avaktiverade mitt konto för ett tag sedan när jag behövde ”paus” och tror jag har lite speciella säkerhetsinställningar. Men har bett min syster titta och hon säger att min delning skall synas så det hoppas jag verkligen den gör. @Meline Hjort)

Kram

Katja Aittaniemi
6 år sedan

WOW vilken lycka hoppas nu ingen dessa produkter från mig kommer knycka kan jag tycka som är 52 år för man blir ju minst 20 år yngre med hjälp av denna serie. Hoppas trollspöt slår rätt så vinsten kommer till mej då skulle jag bli en Lycklig tjej 🙂
Gillar din Fb-sida och delat tävlingen på min Fb , följer på twitter och delat tävlingen där , följer på instagram vid namn katja.a och följer på bloglovin 🙂
Kram

Åsa Ullström
6 år sedan

Denna serien sägs vara magi. Hudvårdens prick över i. Jag är en beautyjunkie som har testat mycket med flopp och glans men inte denna fantastiskt kompletta serie av excuviance.
Snälla ge en småbarnsmamma med blandhy en chans !
att få njuta av hudens optimala serie med lyxig elegans .

Annakarin österström
Annakarin österström
6 år sedan

Detta önskar jag få vinna för en klimakteriedam är jag som önskar hitta ett nytt favorit märke o tror detta skulle passa mig perfekt

Katarina
Katarina
6 år sedan

Help a sister out! Jag behöver något som kan få mig att se ut som en vinnare även de dagar då jag kanske inte känner mig som en. Vi buzzy queens måste hjälpa varandra med tips, råd och stöd så att det blir mer ork, glädje och skönhet åt alla! Om du tror på dessa Exuvianceprudukter så gör jag också det. Därför vill jag vinna.

Annika Nilsson
Annika Nilsson
6 år sedan

Wow! Mitt hjärta slår volter av glädje när jag läser att detta har hjälpt dig med din acne! WOW! Då kanske det finns hjälp för min acne också! Jag som nästan gett upp! Hoppas hoppas så in i hjärteroten!
Gillat o delat på Facebook!

Madelene
Madelene
6 år sedan

Vilken fin tävling 🌹 Jag hoppas få skämma bort mig själv med dessa fina produkter ❤️ Jag har fått problem med min hy efter cellgifter. Den är torr och väldigt känslig. Är helt säker på att dom kan göra underverk för min hy. Hoppas få testa 🙏 Har delar och gillat på Facebook.

Lydia Sleyman
Lydia Sleyman
6 år sedan

Gillar gillar gillar gillar gillar gillar gillar gillar och delat delat delat delat! 🙂

Jag vill vinna för att jag vill ha lite vardagslyx. Nu hoppas jag på tur för de skulle vara jätte kul 😊

Christina Malmgren
Christina Malmgren
6 år sedan

Vill såå gärna bli en ”Vinnare”😍 Har läst mycket om exuviance skulle vara en stor glädje att få testa denna skönhetsserie 🌸🍀🌸🎁

44
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x