Veckonytt #91

veckonytt1
Först vill jag rikta ett stort tack för all kärlek ni har skickat min väg efter att jag skrev det här inlägget. Bloggen, instagram och FB har svämmat över av lovebombning och jag känner mig väldigt tacksam, älskad och uppskattad. Därför handlar veckans veckonytt om kroppspositivism, teel-good och att leva i nuet.

Först ut är en artikel om fina Lisa Dahlgren. Hon berättar om hur den prickiga baddräkten fick henne att sluta skämmas för sin kropp. <3 Och titta bara på henne, så otroligt otroligt vacker!
veckonytt2
H&M släpper en kollektion underkläder och sovplagg. Holländska märket Love stories gör kollektionen åt H&M. Varenda kvinna, oavsett storlek, färg eller form är värd vackra underkläder. Så spana in den här kollektionen. Så mycket fint. Jag är dying efter att klicka hem pyjamasen!
veckonytt3
Nu kommer en film om en plussized superhjälte. Well, it was about damn time! Hon heter Faith Herbert och har faktiskt funnits sedan 1992. Underbart med normbrytande kroppar! Tänk vilken förebild den här seriekaraktären kan vara för våra barn, söner som döttrar!
veckonytt5
Jag absolut VÄGRAR stressa på semestern. Jag har knappt planerat in en enda grej. Jag vill ta dagen som den kommer. Rent för många stressar sönder sin semester och då får man knappast den återhämtning man behöver för att orka med sin vardag när semestern är slut. Läs de här tipsen på hur du ska undvika en stressig semester. 
veckonytt6
Sen måste jag också tipsa om det är inlägget för jag blev så himla förtjust! Johanna Montell visar i sin blogg hur man gör en liten minispaljé till krukväxten. Och hur fint blev det inte? Helt magiskt!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
5 år sedan

Alla har rätt att se ut som dom vill, bara man trivs! Njut av din semester!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x