Allt jag älskar hos mig själv!

saker jag älskar-6
Ni har varit så fina efter att jag bloggade om min lilla livskris. Någon missförstod och trodde att jag var osäker på min framtid med David, men oroa er inte. Han blir inte av med mig på ett bra tag. Det är mer det där andra i livet. Karriären, drömmarna, målen. Men det var inte det jag skulle prata om. Jag ska prata om livskris och deppighet. Jag vet inte hur det är med dig, men jag har en tendens att liksom fastna i krisen och älta och älta, oroa mig och ha tankar som snurrar. Detta beteende göder negativitet i mig. Och så pang bom, utan att man ens märkte hur det hände, börjar det gnaga på ens självkänsla. Och så vill jag verkligen inte ha det. Därför tänkte jag förekomma detta med en hederlig lovebombning mot mig själv.
svartsjuka-1
Rubriken är lite missvisande för jag kommer inte lista ALLT jag älskar hos mig själv. Herregud, det hade blivit en roman. *Med vänliga hälsningar, ödmjuk tjej*.
dagens outfit-3
– Jag är rolig. Faktiskt väldigt rolig och det gör att det är roligt att vara jag. Jag ÄLSKAR att hålla hov och när folk skrattar åt min skämt går jag igång något otroligt. Det är därför mitt och Davids förhållande är perfektion för han är den enda som skrattar åt mig och mina skämt alltid.

– Jag är en no-bullshit-kind-a-gal och det tycker jag mycket om. Det är allt för många människor som snackar skit, är kappvändare och är riktiga mesproppar. Men inte jag inte!

– Jag är smart och sätter en ära i att ingen vill spela TP mot mig. Min mor är min överman, hon kallas å andra sidan för Mrs Google för att hon vet prick allt. Men jag är väl lite Miss Altavista då kanske?
empowering women-1
– Är man stark måste man vara snäll säger Bamse och jag håller med. Jag är snäll. Det gör att jag är bra på mitt jobb. Folk kan berätta det mest ohyggliga, besvärande eller pinsamma för mig men jag tycker inte det är jobbigt alls. Jag tycker om att få förtroendet.

– Mitt driv och min ambition. Det är jobbigt att alltid vara på väg, men samtidigt är det så tillfredsställande. För livet händer så otroligt snabbt och det blir aldrig tråkigt. Man bara plockar erfarenheter på löpande band. Det älskar jag med mig själv. Det gör att jag känner mig som en riktigt powerkvinna.

– Min ödmjukhet. Skojar! Den är obefintlig! Men för att nyansera detta skrytinlägg något så kan du väl berätta allt du älskar med dig själv! Jag vill verkligen veta! Och du, inga om och inga men. Inga bortförklaringar. FYLL MITT KOMMENTARSFÄLT med skryt!
bröllop-1

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Catharina
Catharina
5 år sedan

Heja dig! Jag är också snäll mot dem som behöver det mest, säger alltid ifrån när nåt är fel och har en stark moralisk kompass. Plus rätt piffig nu för tiden. Heja mig också 😊

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Catharina
5 år sedan

du låter som en kvinna helt i min smak! <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x