Äntligen en ny fredagsvideo uppe!

Hudvård när man är gravid och amma är alltid lite lurigt. Vad får man egentligen använda för produkter? Kan det överföras till barnet? Kan man göra ansiktsbehandlingar? Detta och mycket mer får du svar på i denna video som jag gjort tillsammans med Exuviance.

I åratal hade jag problem med acne men sen hittade jag mitt hudvårdsmärke Exuviance har min hud aldrig varit bättre än den är nu. I veckans fredagsvideo träffar du min hudvårdsterapeut Sarah för en gravidspecial.

Och innan du frågar, nej jag är inte gravid =), tyckte bara detta var ett viktigt ämne!

Tack för att du tittade!

Kram F!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x