Plugg plugg plugg

Idag är stora pluggdagen! Måste köra ett långt racce och bara skriva skriva skriva för att hinna till min deadline imorgon. Dagar som dessa så är jag ganska ointresserad av hitta en bra outfit. Helst vill jag bara ha tights och en mjuk tröja så att allt är bekvämt och mjukt.

Räddningen är då smycken! Ett stort smycke kan göra att de, relativt, tråkiga kläderna blir jättefina!
Ett go to smycke är det här armbandet, inköpt i en liten butik i Stockholm. Jag kan tycka små diskreta smycken är otroligt vackra men jag har insett att det inte är för mig. De försvinner på mig. Därför är detta maffiga armband en favorit. Stela kedjor med en enorm korallfärgad sten! I love it!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x