Favoriter just nu – nagellack

Åter och åter igen återkommer jag till en viss nyans av färg på mina naglar. Mörkt vinrött, aubergin, mörklila och nyanser där runt omkring är verkligen mitt signum. Ibland har jag en naturell, rosa eller röd nagel men allt som oftast återvänder jag till de här mustiga, kvinnliga färgerna. Här är mina topp 6 lack, från vänster.

Nox twilight – ett blodrött lack där själva flaskan är ett konstverk.

Isadora – 642 Zinfandel

Isadora – 744 Ancient ruby

Isadora – 611 Muddy water

Mavala – 30 Mexico

Mavala – 33 Las vegas

Har du någon “signumfärg”?

3 Responses

 1. Anonym skriver:

  Mitt signum under höst- och vintermånaderna är just Las Vegas från Mavala. Ett lager när jag vill ha det rödaktigt, två om jag vill ha det mörkare. Tycker att det är en sjukt snygg färg, klassisk och vampig på samma gång. Första gången jag såg den var på en tjej som jobbade på ett café i Gamla stan i Stockholm, var tvungen att fråga vad det var, och nu använder jag minst två flaskor varje vinter. Ancient ruby ser sjukt snygg ut också!
  Kram!

  /Bello

 2. About me skriver:

  Vad kul att även du använder Las Vegas. Den är skitsnygg (om även den just för mig är a tad bit för ljus). Jag vill gärna ha så mörkt att det närmar sig svart. MEN precis som du säger är det så himla vampigt och härligt!

  Igår satt en tjej, bredvid mig, på restaurang och jag frågade om nagellacket. Så glittrigt och härligt. Hör och häpna när det kostade 15 kr och kom från Ullared! =)

  Du ska ha ett stort tack för att du så oftar kommenterar! Det gör mig jätteglad!
  Kram!

 3. Anonym skriver:

  Jamen jag älskar ju att nörda in på skönhetsprylar, och läste dig när du hade Little Peacé–bloggen redan så jag vet att du är en klok dam 🙂 Dessutom blir jag så frustrerad när välarbetade bloggar inte blir kommenterade så mycket som de förtjänar. Så är det ju ibland även om de har många läsare, fattar inte varför. Så keep up the good work! Kram på dig!

  /Bello

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *