Våren är kommen, iallafall enligt Estée Lauder
Du kanske också gillar...
MAC pressed pigments + brush 215
Fr. v övre rad: Vanilla Diamond, Sweet Acting (repromote), Summer Honey, Lime Ice, Rock Candy, Pink Pepper Fr. v. undre rad: Enlightening (repromote), Moth, Black Grape, Jet Couture (repromote), Damson, MidnightBorste: 215 (ny) Mac ska (har?) i augusti lansera en kollektion av pressed pigments. Och för det säger vi hallelujah! Jag är rädd för lösa … Continued
Spishällen
Efter att Voluspaljuset avklarat en lång och trogen tjänst satsade jag på det här höstlika doftljuset. En guldig förpackning med orange etikett och med ett oranget ljus som doftar apelsin och kanel. Aj aj aj vad härligt detta ljus är. Doften är perfekt för höstruskiga kvällar framför tv:n. Ett mycket bra köp från butiken Le … Continued
I malmö igen
Nu är vi hemma i Malmö, efter en låååång bilresa. Ja, den känns lång när en bebis som älskar att sova i bilen helt plötsligt HATAR att ens vara nära bilen. Wojne wojne, det tar på krafterna. Smög precis in i sovrummet då David och Estrids lek blivit misstänksamt tyst, och hittade dem båda snarkande … Continued
Kampanja med Alliansen
Igår träffades alla Allianspartier i Moderaternas kansli för gemensam frukost, snickesnack och sedan ut på gatorna för att kampanja bland Malmö stads medborgare. Vi gör en gemensam satsning där Malmö stads medborgare bjuds in för att i olika samverkansgrupper komma med ideér och vara med och påverka politiken. Är du nyfiken på hur du kan vara … Continued
Rabarberdrömmar
Veckan efter semestern har verkligen gått i ett, vilket har märkts här i bloggen. Och jag är ledsen för det. Men jag är en stark förespråkare av att lyssna på kroppen. Skratta när den behöver, gråta när den behöver och vila när den behöver. Denna vecka har varit mycket om återställning. Det tar ju ett … Continued
Rabarber & Kardemummaglass
Recept på rabarber & kardemummaglass På grund av stor efterfrågan kommer här receptet på glassen jag gjorde igår. Rabarberkompott:200 g rabarber1 msk vatten1 tsk citronsaft1/2 dl socker Glass:4 äggulor1 dl florsocker1 vaniljstång1 tsk kardemumma3 dl vispgrädderabarberkompott Skölj och skär rabarberstjälkarna i 2 cm långa bitar. Lägg bitarna i en kastrull tillsammans med vatten, citronsaft och … Continued
